Φθινόπωρο Χειμώνας 2022. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στις παραλίες, σιγά σιγά έρχεται η ώρα για ανασύσταση. H νέα σεζόν ξεκινάει! Πριν ξεχυθείς στα μαγαζιά για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, διάβασε παρακάτω τις τάσεις της νέας σεζόν, ώστε να είσαι ενημερωμένη για ακόμα μία φορά

. • Knitwear

Τα πλεκτά ήρθαν για να μείνουν! Τι είναι καλύτερο από ένα μάλλινο σετ να σε κρατάει ζεστή ένα κρύο φθινοπωρινό πρωινό; Cardigans, ribbed ζακέτες, πλεκτά σετ και φορέματα, συνεχίζουν να είναι και φέτος η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις. Μπορούν να φορεθούν σε μεγάλα μεγέθη ώστε να είναι άνετα και βολικά. Επέλεξε πλεκτό σετ από το πρωί για ένα καφέ αλλά μέχρι και το βράδυ για ένα ποτό.

• Bomber / flight jackets

Και ποιος δεν αγαπάει τα jackets; Φαρδιά, μακριά, κοντά, φοριούνται σε μεγάλα μεγέθη προσδίδοντας χαλαρότητα και άνεση. Κάνε την διαφορά διαλέγοντας ένα ιδιαίτερο jacket που θα δώσει μια extra πινελιά σε όλο το outfit σου!

• Leather

Must για ακόμη μία χρονιά είναι τα δερμάτινα φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια. Το δέρμα αγκαλιάζει υπέροχα τις καμπύλες του σώματος με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο και για όλες τις γυναίκες. Τόλμησε το και ανέδειξε τις καμπύλες σου. Συνδύασε δερμάτινο παντελόνι με ένα φαρδύ πλεκτό.

• Suits

Αυτό που δεν πρέπει να λείπει από μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, είναι φυσικά τα κουστούμια. Είναι η ευκολότερη και η πιο άνετη λύση για μια εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει. Κοστούμια σε έντονα χρώματα, μεγάλα μεγέθη και φαρδιές γραμμές, είναι αυτό που χρειάζεσαι για ένα τέλειο αλλά μη επιτηδευμένο look.

• Maxi dresses

Τα μακριά φορέματα έρχονται να διαδεχτούν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κοντές φούστες. Maximal φορέματα, με διάφορα prints και cuts outs έρχονται να κάνουν την διαφορά. Βέβαια το basic maxi φόρεμα που έχεις στην ντουλάπα σου, με το κατάλληλο layering μπορεί να απογειωθεί. Φόρεσέ το με ένα μεγάλο σε μέγεθος πουλόβερ ή σακάκι και ολοκλήρωσε το look με μια ζώνη στην μέση.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The Happy Sizes Team