Best dress to get dressed

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητούμε το φετινό γιορτινό μας outfit! Η καλύτερη και πιο safe επιλογή είναι να βάλεις ένα φόρεμα! Γι’ αυτό εμείς θα σου προτείνουμε κάποια από τα πιο in φορέματα της σεζόν!

 

Φόρεμα με Gliter

Μαύρο mini εντυπωσιακό φόρεμα ! Τα cuts outs κάνουν όλη τη διαφορά και απογειώνουν το φόρεμα! Ταιριάζει εξίσου ωραία και με μπότες αλλά και με πέδιλο!

Βελούδο! To ύφασμα των Χριστουγέννων

Εντυπωσιακό κόκκινο, άκρως γιορτινό φόρεμα! Κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Είναι midi, κρουαζέ και με μανίκια ¾ ! Αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες!

Βρες το και σε all time classic μαύρο

Σατέν

Απόλυτη φετινή τάση τα φτερά! Τοπ φόρεμα κρουαζέ με φτερά στο μανίκι! Συνδύασε το με μαύρο καλσόν και το αγαπημένο σου πέδιλο. Ολοκλήρωσε το outfit σου με ασημένια ή χρυσά εντυπωσιακά κοσμήματα!

Μεταλιζέ φόρεμα

Το φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό ρεβεγιόν! Είναι ασημί και τραβάει όλα τα βλέμματα! Ολοκλήρωσε το look σου με μια εντυπωσιακή γούνα!

Χρυσό φόρεμα

Τι πιο κλασικό και γιορτινό το χρυσό! Αυτό το mini φόρεμα ήρθε για να το λατρέψεις! Κρουαζέ για να αγκαλιάζει το μπούστο και ταυτόχρονα ελαστικό και άνετο! Ό,τι πρέπει για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team