Best of Black Friday Week!!

Μπορεί η Black Friday να ήταν μόλις χθες, αυτό δε σημαίνει πως οι εκπτώσεις έχουν τελειώσει! Αυτό που μπορεί να τελειώσει όμως είναι τα κομμάτια, αν δε τρέξεις να ψωνίσεις τώρα!! Παρακάτω σου προτείνουμε αγορές που είναι διαχρονικές και δε θα μετανιώσεις που τις έκανες!!

 

Παλτό

 

Ζεστό, κομψό και σε τέλεια χρώματα! Το κατάλληλο timing για να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα νέο διαχρονικό κομμάτι! Αν πάλι δε θέλεις να τολμήσεις το χρώμα, υπάρχει και η safe επιλογή του μπεζ!

 

Γούνα

Γούνα, all time classic κομμάτι! Τι θα έλεγες όμως αντί για μία γούνα να έχεις και μπουφάν 2 σε 1! Απόκτησε την double face γούνα σε απίστευτη τιμή! Επισκέψου το www.happysizes.gr  μας για περισσότερες γούνες αλλά και double face πανωφόρια!

 

Φόρεμα

Ένα κομμάτι πολύ άνετο αλλά ταυτόχρονα και στιλάτο για την καθημερινότητα σου είναι το  φόρεμα-σεμιζίετα. Είναι ένα πολυμορφικό κομμάτι καθώς φοριέται ως φόρεμα αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους όπως π.χ. με ένα πουλόβερ από πάνω. Ακόμα μπορεί να συνδυαστεί και ανοιχτό πάνω από ένα απλό τζιν και μία μπλούζα! Βρες το σε απίστευτη τιμή και σε άλλα δύο χρώματα!

 

Παντελόνα ζιπ κιλότ

Άλλο ένα must have κομμάτι, το οποίο θα βρεις σε πολλή καλή τιμή σε φλογερό κόκκινο και κλασικό μαύρο. Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις συνδύασε την με ένα πουκάμισο και ένα σακάκι, ενώ για πιο καθημερινές εμφανίσεις με ένα πουλόβερ και τα sneaker σου!

 

Δερμάτινη φούστα

Τα δερμάτινα είναι τοπ κομμάτι για την ντουλάπα σου. Προτείνουμε κόκκινη δερμάτινη φούστα που συνδυάζεται με τα πάντα!

 

Κοστούμι

Σετ κοστούμι σακάκι- παντελόνι , σε απίστευτες τιμές και σχέδια! Κολακεύει το σώμα και αγκαλιάζει τις καμπύλες! Μπορείς να τα φοράς μαζί αλλά και ξεχωριστά!

Μπότα

Μπότα σουετίνη με τέλεια εφαρμογή στην γάμπα! Είναι τόσο άνετες που θα τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!! Σε μπλέ κόκκινο και μαύρο!

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team