Tα Happy Sizes στο blue carpet luxury suites

Η φωτογράφιση της cocktail SS2022 συλλογής μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Blue carpet luxury suites, έναν πολύ φιλόξενο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική.

Βρίσκεται στο Πευκοχώρι, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής μόλις μια ώρα μακριά από την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά σου δίνει αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν εξωτικό προορισμό.

Φτάνοντας στο χώρο μας εντυπωσίασε η υψηλή αισθητική και η πολυτέλεια που ταίριαζε εξαιρετικά με την προσεγμένη και την υψηλής ποιότητας συλλογή μας.

Το blue carpet διαθέτει πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές πισίνες αλλά και μια μεγάλη κεντρική πισίνα ενώ απέχει πολύ λίγα μέτρα από την θάλασσα.

Οι επιλογές που παρέχει είτε στον ένοικο είτε στον επισκέπτη είναι πάρα πολλές. Μπάνιο στην θάλασσα ή στην πισίνα. Πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο υψηλής γαστρονομίας στο πολύ όμορφο και προσεγμένο εστιατόριο με την υπέροχη θέα της θάλασσας. Cocktail δίπλα στην άμμο ή δίπλα στην πισίνα.

ΟΙ φωτογραφίες και το συνολικό αποτέλεσμα της καμπάνιας αποτυπώνουν όσα δεν μπορούν να περιγράψουν τα λόγια. Ήταν σίγουρα μια φωτογράφιση που δεν ξεχάσουμε για τις υπέροχες εγκαταστάσεις , την πολύ όμορφη θέα και την φιλόξενη αύρα που μας έκανε να νιώσουμε οικεία από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Για όλους αυτούς τους λόγους προτείνουμε το blue carpet για διαμονή είτε απλά για ένα μπάνιο στο beach bar του και είμαστε σίγουροι ότι θα χαλαρώσετε και θα περάσετε υπέροχα.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team