Mπότες! To must have του χειμώνα

 

ΜΠΟΤΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΜΠΟΤΕΣ!

Είναι απαραίτητες για το χειμώνα καθώς κρατάνε τα πόδια στο ζεστά αλλά προσθέτουν και μία extra πινελιά στο outfit σου.  Πότε όμως είναι αρκετές και δε χρειάζεσαι καινούργιες; Ένα ερώτημα που δε θα απαντηθεί ποτέ..!!

 

 Must Have

Το πιο βασικό και απαραίτητο παπούτσι της ντουλάπας! Κλασική μαύρη ή καφέ μπότα. Χωρίς αυτή δε πας πουθενά, και καλά κάνεις! Συνδυάζεται με τα πάντα και είναι κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις. Αν δεν θες να βγεις από το comfort zone σου, και σου αρέσουν τα κλασικά κομμάτια, επένδυσε σε μια καλή δερμάτινη μπότα τύπου ιππασίας και θα με θυμηθείς!

 

Colour - all the way

Αν έχει ήδη ένα ζευγάρι απλές μαύρες  μπότες, σταμάτα εκεί. Η επόμενη αγορά σου σε μπότες, πρέπει να είναι ένα κομμάτι που θα κάνει το look σου ξεχωριστό. Επίλεξε μπότες σε έντονα χρώματα όπως magenta , κυπαρισσί, φουξ , μωβ για να είσαι updated σύμφωνα με τις τάσεις της φετινής σεζόν.

 

Textures

Πέραν της κλασικής δερμάτινης μπότας, μπορείς να επιλέξεις μια σουέτ δερμάτινη μπότα ή βελούδινη. Μην περιοριστείς στον τύπο της μπότας, δηλαδή πάνω ή κάτω από το γόνατο , με τακούνι ή χωρίς αλλά δοκίμασε να πειραματιστείς με κάτι που δεν έχεις. Η over the knee μπότα συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλα τα φορέματα αλλά και πάνω από παντελόνι

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team.