Πως θα εντάξετε το ολόσωμο μαγιό σας στα city looks.

Θέλεις να είσαι πάντα updated και να δημιουργείς σύνολα, τα οποία θα μαγνητίσουν τα βλέμματα? Αν ναι, τότε δεν θα πρέπει να φοβάσαι τους πειραματισμούς.

Βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής συλλογής είναι τα ολόσωμα μαγιό. Γνωρίζεις ότι μπορούν να κερδίσουν μια θέση και στα city looks? Πρόκειται για μια τάση, την οποία έχουν απογειώσει οι απανταχού fashionistas με ιδιαίτερες ιδέες που μπορείς να μιμηθείς. Άλλωστε η ανάγκη για ευελιξία μπορεί να σε οδηγήσει σε έξυπνες επιλογές, έτσι ώστε να φορέσεις κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πως θα τα συνδυάσεις με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπα σου.

  • Denim pants

Μια all time classic αλλά και ασφαλής επιλογή, ανεξαρτήτως εποχής είναι το jean παντελόνι. Ικανό να μεταμορφωθεί όπως εσύ επιθυμείς. Μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα υπάρχοντα items της γκαρνταρόμπας σου. Αν έρχεσαι πρώτη φορά σε επαφή με το κεφάλαιο «ολόσωμο μαγιό στην πόλη» τότε δεν έχεις παρά να το «παντρέψεις» με denim pants σου. Σε περίπτωση που θέλεις να του δώσεις μια πιο tailored πινελιά, επέλεξε να το συνδυάσεις με μια staw τσάντα και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Από την άλλη πλευρά, για πιο bright looks ταίριαξε το ολόσωμο σου με white jean και platform shoes.

  • Tailored pants

Παραμένοντας στην κατηγορία των trousers δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε έναν super stylish combo, που θα μπει στην κατηγορία με τα αγαπημένα. Τα tailored pants έχουν μετατραπεί εδώ και αρκετούς μήνες σε must haves κάθε γυναίκας που επιθυμεί να δημιουργεί ολοκληρωμένα σύνολα. Βασίζονται στην ευελιξία και την άνεση, ενώ παράλληλα κολακεύουν την σιλουέτα σου αφού αγκαλιάζουν το σώμα σου.

Δημιούργησε το απόλυτο chic summer look, επιλέγοντας ένα παντελόνι και ένα ολόσωμο μαγιό και για να χαρίσεις ακόμα περισσότερη λάμψη στο σύνολο σου, τα χρυσά κοσμήματα είναι αυτά που θα απογειώσουν την εικόνα σου.

  • Shorts

Η χαλαρή και ανέμελη διάθεση είναι συνώνυμη με την καλοκαιρινή περίοδο και ιδανική για τις πρωινές και απογευματινές σου βόλτες. Πως θα την αποτυπώσεις στην εικόνα σου? Ταιριάζοντας ένα μαύρο one piece swimwear με λευκό σορτσάκι και σανδάλια. Plus, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα φουλάρι δεμένο στα μαλλιά θα σου δώσει extra πόντους.

  • Skirt

Οι φούστες έχουν μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων τις τελευταίες σεζόν. Τα σχέδια τους πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών. Η αλήθεια είναι πως big trend του φετινού καλοκαιριού αποτελούν οι mini εκδοχές τους, ωστόσο οι midi θα δηλώνουν πάντοτε παρούσες. Κάνε το απόλυτο update συνδυάζοντας την με το ολόσωμο μαγιό σου. Για να κινηθείς σε ασφαλή μονοπάτια και να μην υποπέσεις σε τυχόν λάθη αλλά ταυτόχρονα να παραμείνεις fashionable, προτίμησε μονοχρωμία στην φούστα σου με αντίστοιχο swimsuit. Μπορείς να τα επιλέξεις και για τα πρωινά office looks σου.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team