Comfy closet

Comfy closet..

Ποση ώρα έχεις σπαταλήσει μπροστά από μια ντουλάπα με το βασανιστικό ερώτημα «Τι θα φορέσω  σήμερα»; Και μέσα σε όλον αυτόν τον προβληματισμό, το αποτέλεσμα είναι να δεις την ντουλάπα σου σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ’ αυτή που ήταν όταν την άνοιξες. Όλες έχουμε πέσει σε αυτήν την παγίδα όμως υπάρχουν τρόποι να οργανωθούμε, έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένες και πάντα καλοντυμένες. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου και να βάλεις στην ανακύκλωση όσα ρούχα δεν έχεις φορέσει εδώ και έναν χρόνο ή να τα δωρίσεις σε άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σου προτείνουμε λοιπόν μερικά tips που μπορείς να υιοθετήσεις στο σπίτι.

1)            Για πιο cool εμφανίσεις στο σπίτι, επέλεξε να φορέσεις ένα lounge pants μαζί με ένα matching top και αθλητικές κάλτσες.

2)                  Για πιο παιχνιδιάρικη διάθεση μπορείς να επιλέξεις ένα τζιν παντελόνι και  φούτερ  με ιδιαίτερο print.

3)                  Και ποιος είπε ότι επειδή μένουμε στο σπίτι δεν μπορούμε να φορέσουμε φόρεμα; Επέλεξε ένα άνετο αέρινο φόρεμα για να σου φτιάξει η διάθεση

4)            Διάλεξε να φορέσεις μια παντελόνα με ένα t-shirt και μια λεπτή πλέκτη ζακέτα.

5)                  Μπορεί  να είναι σημαντικό να είμαστε καλοντυμένες στο σπίτι για να αλλάξει λίγο η ψυχολογία μας, ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό να απολαύσουμε τον ύπνο μας! Τίποτα  καλύτερο από μια άνετη και όμορφη πιτζάμα.

Αυτές λοιπόν είναι οι προτάσεις που μας για να είστε άνετες και όμορφες στο σπίτι.

Stay home and stay happy!!!