Cool τρόποι για να φορέσεις τα denim items το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι ζεστές ημέρες στην πόλη συνεχίζουν. Οι ενδυματολογικές επιλογές τους θερινούς μήνες ταυτίζονται με την άνεση, την απλότητα και την πρακτικότητα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί το στοιχείο της κομψότητας από τις εμφανίσεις σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δημιουργήσεις summer outfits, τα οποία όχι μόνο θα εκπέμπουν κάτι σύγχρονο και μοντέρνο, αλλά θα είναι λειτουργικά και θα ανταποκρίνεται στο προσωπικό σου στυλ. Ένα από τα πιο σημαντικά items, διαχρονικό που σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σου είναι τα jeans. Από το πρωί μέχρι το βράδυ αποτελούν την ιδανική επιλογή που «λύνει» τα χέρια ακόμα και την τελευταία στιγμή. Αν σκεφτείς τον συνδυασμό «καλοκαίρι και jeans» μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να μην σου φανεί και τόσο άνετος, ειδικά αν λάβεις υπόψη τις υψηλές θερμοκρασίες. Όμως με cool τεχνικές μπορείς να επιτύχεις looks που θα σε κάνουν να νιώθεις fashionistas, χωρίς να χάσεις την δική σου αισθητική υπογραφή.

  • Denim rules

Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για ένα casual chic αποτέλεσμα. Τα denim κυριαρχούν και το καλοκαίρι και έτσι έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ποικίλα outfits και να εξασφαλίσεις μια elegant αισθητική. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα top σε έντονο χρώμα και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, κάνοντας πιο δυναμική την εικόνα σου.

  • Total white

Ταυτίζεται με τον ορισμό του chicness και ταιριάζει άρτια σε όλες τις εποχές του χρόνου. Το λευκό jean παντελόνι είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Μινιμαλισμός και luxurious στοιχεία γίνονται «ένα» και δομούν την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε συνθήκη. Κράτα σταθερή την χρωματική παλέτα στους natural τόνους και πρόσθεσε τα απαραίτητα αξεσουάρ.

  • Ψηλόμεσο jean shorts

O πρωταγωνιστής των  πιο casual εμφανίσεων. Συνδυάζει την πρακτικότητα, χαρίζοντας μια πιο ανάλαφρη πλευρά. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα λευκό t-shirt και μια straw τσάντα.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team*