Οι curvy γυναίκες που «κατέκτησαν» το NYFW!

Μπορεί το Fashion Week της Νέας Υόρκης να ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, η αλήθεια είναι, όμως,  ότι μας χάρισε εκπληκτικές… curvy στιγμές! Γυναίκες sexy, με εμφανίσεις που τραβάνε τα βλέμματα και μας υπενθυμίζουν, για ακόμη μία φορά, πως το sex appeal δεν εξαρτάται από ένα νούμερο! Στις πασαρέλες, αλλά και στους δρόμους της αμερικανικής πόλης είδαμε looks που μας ενέπνευσαν και σας παρουσιάζουμε μερικά από αυτά:

 

#Ashley Graham

Το εκθαμβωτικό μοντέλο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και όχι άδικα, αφού η λάμψη από την εγκυμοσύνη της μαζί με τις δημιουργίες του Tommy Hilfiger και της Zendaya δημιούργησαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Η Ashley Graham φόρεσε ένα μαύρο υπέροχο κολάν με κοψίματα και ένα ασπρόμαυρο business-casual φόρεμα, ενώ τα συνόδευσε με αξεσουάρ στο χρώμα του μαύρου.

Curvy Model ★ Καλσόν 20 Den μαύρο χρώμα

#Katie Sturino

Η συγκεκριμένη επίδειξη, με θέμα “Into the Woods”, συμπεριέλαβε και το γνωστό μοντέλο Katie Sturino, η οποία φόρεσε ένα floral μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια και το συνόδευσε με ασημί αξεσουάρ.

 Curvy Model Μαύρο floral ασύμμετρο mini φόρεμα

 

#Model

Η 11 Honoré «περπάτησε» για πρώτη φορά στις πασαρέλες του New York Fashion Week και οι εντυπώσεις ήταν απόλυτα θετικές! Τα μοντέλα που επιλέχθηκαν φοράνε όλα τα μεγέθη και για τα Happy Sizes ξεχώρισε το συγκεκριμένο μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα με λουλούδια!

 Curvy Model Μαύρο ημιδιαφανές φόρεμα με επένδυση και κρίνα

#StreetStyle

Η Jennifer Atilemile επέλεξε για την εμφάνισή της ένα high-waist denim jean και το συνόδευσε με ένα leather jacket με τρουκς. Τα happy Sizes προσφέρουν μεγάλη γκάμα στα denim jeans, καθώς και στα leather jackets, εννοείται σε όλα τα μεγέθη!

Curvy Model Παντελόνι jean denim blue σε ίσια γραμμή με κεντήματα Μαύρο leather like jacket με τρουκς και ραφές


 

#StreetStyle

 Αν είστε λάτρης του χρώματος τότε αυτή η επιλογή θα γίνει η αγαπημένη σας. Στην εβδομάδα μόδας προτιμήθηκε η πράσινη ολόσωμη φόρμα με floral τύπωμα και στα Happy Sizes μπορείτε να επιλέξετε ρούχα στο ίδιο στυλ, μέσα από τις συλλογές μας.

Curvy Model Maxi floral φόρεμα σε πράσινο χρώμα

#StreetStyle

 Το Polka Dot φόρεμα παραμένει σταθερή αξία στο «χρηματιστήριο της μόδας» και γι’ αυτό είδαμε πολλές κυρίες να το προτιμούν. Προσφέρει style αλλά και άνεση, κολακεύει τις καμπύλες μας και μπορεί να μας συνοδεύσει σε οποιαδήποτε περίσταση.

Curvy Model Midi μαύρο κρουαζέ φόρεμα με λευκά πουά

#StreetStyle

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε με κάτι άλλο εκτός από τη νέα τάση στους δρόμους- Athletic με τουνίκ! Όπως βλέπουμε ο must-συνδυασμός είναι ένα λευκό παντελόνι με μαύρες ρίγες, σεταρισμένο με μία satin-like τουνίκ σε γήινες αποχρώσεις!

 Curvy Model Satin-like marble μακρύ κιμονό 7/8 εκρού παντελόνι με λευκό φιτίλι

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης είδαμε πολλές ιδέες και όχι μόνο για ένα μέγεθος! Εσάς ποια ιδέα σας κέρδισε; Πείτε μας στα social media: Facebook | Instagram

 

Smile and Stay Happy :)