Cycling Shorts - No 1 Fashion Trend!

Τα cycling shorts είναι η νούμερο 1 τάση της εποχής και απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει! Έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε fashions shows διάσημων οίκων μόδας (Roberto Cavalli, Chanel, Off-White κ.α.) και έχει υιοθετηθεί από πολλές αγαπημένες μας stars (Kardashians, Miley Cyrus κ.α.). Είναι όμως ιδανικό να αναδείξει ένα curvy ζουμερό κορμί; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Και με τον σωστό συνδυασμό μπορούμε να επιτύχουμε πολύ sexy και fashionable looks! Πάμε λοιπόν να το δούμε και σε casual, και σε athletic και σε office look!

 

Casual & smart casual

Ο οίκος Cavalli μας δίνει αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για casual και demi looks. Βλέπουμε συνδυασμό smart casual με μεσάτη Hi-Lo πουκαμίσα, συνδυασμό με μπλουζοφόρεμα αλλά και συνδυασμό με φούστα on top σε ένα ιδιαίτερο co-ord set!

Μια από τις δικές μας προτάσεις είναι ο συνδυασμός cycling shorts με το chinoiserie μπλουζοφόρεμα, ένα statement piece που συνδυάζει το εν λόγω trend με το Hi-Lo design τονίζοντας παράλληλα τη μέση.

Αλλά και η εκδοχή του cycling shorts σε denim προτιμάται πολύ. Παρακάτω η Kim Kardashian και η Gigi Hadid με denim cycling shorts σε δυο ξεχωριστά casual looks.

Τη δική μας denim εκδοχή σε casual look τη συνδυάσαμε με απλό t-shirt αλλά θα μπορούσε υπέροχα να φορεθεί με απλό λευκό τοπ και μια ιδιαίτερη τουνίκ. Η συγκεκριμένη snakeskin σίγουρα θα μπορούσε να ανεβάσει εξαιρετικά το overall look.


Athletic & sporty

Τα cycling shorts πρωτοεμφανίστηκαν στον αθλητισμό και ως εξ ορισμού, δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μία σίγουρη επιλογή για sporty outfits! Η πριγκίπισσα Diana ήταν από τις πρώτες influencers του στυλ, ίσως να αποτελεί και την αρχική έμπνευση! Ο συνδυασμός που προτιμούσε ήταν σχεδόν πάντα, oversized φούτερ μπλούζα.

Πολλά χρόνια αργότερα, η αγαπημένη μας Kim Kardashian βαδίζει στα ίδια περίπου βήματα επιλέγοντας να το ενσωματώσει σε πολλές εμφανίσεις της, κυρίως σε sporty συνδυασμούς. Πρόσφατα την είδαμε στο Los Angeles, με cycling shorts και κοντό αντιανεμικό jacket σε loose γραμμή να ελκύει για ακόμα μια φορά τα βλέμματα! Το ίδιο και η Kendall Jenner η οποία επέλεξε την denim εκδοχή του σε athletic look.

Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει, η δική μας πρόταση είναι να το συνδυάσετε με ένα T-shirt, απλό ή oversized.


Office & evening

 Ίσως από τις πιο ιδιαίτερες προσεγγίσεις στα cycling shorts είναι αυτές των οίκων Chanel και Cavalli. O οίκος Chanel το συνδύασε με την ζακέτα κλασσικού τύπου Channel ενώ ο οίκος Cavalli το παρουσίασε με σακάκι σε υπέροχα chic outfits.

                                                                                                        Chanel                                                                                                                                                     Cavalli

Η Kim Κardashian που αγαπάει ιδιαίτερα τα cycling shorts δοκίμασε ήδη τον συνδυασμό με σακάκι! H Gigi Hadid σε δεύτερη εμφάνιση με denim cycling shorts προτίμησε και denim σακάκι.

Εμείς παρουσιάσαμε τον συνδυασμό με σακάκι σε ένα ιδιαίτερο athleisure look.  

Για πιο chic εμφανίσεις και ιδιαίτερα για αυτή την περίοδο, προτείνουμε συνδυασμό με ζακέτα από οργάντζα για πιο αέρινο look και ζώνη για να τονίσουμε όμορφα τη μέση.

Όσο φτιάχνει ο καιρός, τόσο πιο θελκτικά μοιάζουν τα cycling shorts για την καθημερινότητά μας αφού χαρίζουν και άνεση και στυλ! Παίξτε με συνδυασμούς και δημιουργήστε μοναδικά looks! Δοκιμάστε τα!

 

Smile & Stay Happy! :-)