Do it like a French girl

Η Γαλλία, κυρίως το Παρίσι, αποτελεί πρότυπο για την ομορφιά της, αλλά ιδιαίτερα για το στυλ και την κομψότητα που έχουν οι Παριζιάνες. Οι Γαλλίδες αγαπούν τον μινιμαλισμό στο στυλ τους και προτιμούν να φοράνε άνετα ρούχα και παπούτσια. Βέβαια φαίνεται δύσκολο να πετύχεις ένα τέλειο Παριζιάνικο στυλ, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ακολουθήσεις τους βασικούς κανόνες  που έχουν οι Γαλλίδες τότε είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις το απόλυτο Παριζιάνικο look. Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου και επένδυσε σε κομμάτια που είναι all time classic.

 

6 tips για να γίνεις το απόλυτο French girl.

1. Μαύρο μπλέιζερ

Το μαύρο μπλέιζερ είναι ένα διαχρονικό κομμάτι το οποίο μπορεί να δώσει στυλ και να μεταμορφώσει ένα απλό outfit σε επίσημο.

2.  Λευκό πουκάμισο

Αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου είναι το λευκό πουκάμισο είτε σε στενή γραμμή είτε oversized. Είναι ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί με άπειρους τρόπους αρκεί να επιλέξεις την γραμμή που σου ταιριάζει περισσότερο ή μπορείς απλά να δανειστείς ένα από τον σύντροφο σου.

3. Oversized πουλόβερ

Τα πουλόβερ εκτός του ότι είναι απαλά και ζεστά σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και κομψά. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί για να βγεις βόλτα έως το βράδυ εάν τα συνδυάσεις με μια φούστα ή και μόνο σαν μπλουζοφόρεμα.

4. Τσάντα

Οι Γαλλίδες όπως έχουμε παρατηρήσει σπάνια κρατούν oversized τσάντα γιατί θεωρούν πως μια μεγάλη τσάντα δεν δείχνει κομψή. Τα αγαπημένα τους κομμάτια είναι τα mini bags επειδή δεν χρειάζεται να κουβαλάνε μαζί τους πολλά πράγματα. Τα χρώματα που προτιμούν είναι το σκούρο μπλε ή γήινες αποχρώσεις όπως τερακότα.

5. Παπούτσια

Οι  μπαλαρίνες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τις Γαλλίδες. Το κλασσικό σχέδιο το συναντάμε σε όλα τα χρώματα και υφάσματα. Δεν υπάρχει French girl που να μην έχει ένα ζευγάρι στην ντουλάπα της.

Αλλά και οι μπότες είτε δερμάτινες είτε σουέτ αποτελούν κλασσική επιλογή για τις Γαλλίδες. Μπορείτε να τις φορέσετε με ένα skinny jean ή με μια mini ή midi φούστα.

Λοιπόν αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες για το Παριζιάνικο στυλ. Ελπίζουμε να τους ακολουθήσεις  και να δημιουργήσεις  ένα τέλειο look που να ταιριάζει στην προσωπικότητα σου.