Easter outfits!

Easter outfits!

Λίγο ο ανοιξιάτικος καιρός, λίγο το ότι δεν έχεις προλάβει να «κατεβάσεις» τα καλοκαιρινά, αλλά δεν θέλεις  να βάλεις και χειμωνιάτικα θα σε κάνουν να στέκεσαι μπροστά στην γκαρνταρόμπα σου και να μην ξέρεις τι να φορέσεις. Αυστηρό, girly, chic η λίγο πιο σεξι στιλ; Μην αγχώνεσαι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βρεις την λύση. Πάρε λοιπόν μια ιδέα από τις παρακάτω προτάσεις και κλέψε την παράσταση.

Φόρεμα

Το ρούχο που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις. Αν το στυλ σου είναι κλασικό, ένα μαύρο φόρεμα θα είναι ιδανική επιλογή και με ένα έντονο παπούτσι μπορείς να κάνεις την διαφορά. Ωστόσο αν έχεις βαρεθεί το μαύρο είναι η ώρα για ένα φόρεμα με χρώμα και ανοιξιάτικη διάθεση. Επιπλέον αν αγαπάς τα prints δείξε το με ένα φόρεμα με prints της αρεσκέιας σου καθώς ανήκουν στις πιο hot τάσεις της άνοιξης.

 

Ολόσωμη φόρμα

Μια επιλογή για να ξεχωρίσεις όποιο και αν είναι το στυλ σου. Ολόσωμη φόρμα μονόχρωμη ή με διαφάνειες για πιο chic look ή με print όπως το πουά που είναι must have της σεζόν.

Μην φοβηθείς να επιλέξεις την ολόσωμη φόρμα αναδεικνύει τις καμπύλες και την θηλυκότητα κάθε γυναίκας με μοναδικό τρόπο.

Jean

Τα jeans μπορούν να αποτελέσουν την βάση πολλών διαφορετικών outfits. Ένα jean με εφαρμογή mom fit η baggy με ένα πλεκτό μπλουζάκι ή ένα t-shirt σε έντονο χρώμα και ένα oversized σακάκι είναι ο ορισμός του casual chic και εσύ είσαι στιλάτη όπου κι αν βρίσκεσαι. Αν ακολουθείς τα trends της μόδας το kick flare jean με ένα t-shirt είναι παραπάνω από ιδανικό.

Επίσης μην ξεχνάς ότι ένα jean φόρεμα σε ίσια ή άλφα γραμμή είναι αυτό που θα δώσει άνεση και θα αγκαλιάσει όμορφα το σώμα σου δείχνοντας ότι η ομορφιά σου πηγάζει από την απλότητα.

 

Αν ήδη έχεις λάβει πρόσκληση για γάμο, βάπτιση ή κάποιο άλλο special event για τις ημέρες του Πάσχα οι επιλογές σου είναι πολλές. Μάξι φόρεμα σε πιο ρομαντική διάθεση για σένα που περίμενες ένα τέτοιο event για να βάλεις κάτι παραμυθένιο. Διαφορετικά φόρεμα σε πιο απλές γραμμές, ίσως midi ή και μάξι θα σου δώσει την chic εμφάνιση και το attitude που ήθελες για το event. Tέλος αν το φόρεμα δεν είναι στις επιλογές σου, η ολόσωμη φόρμα είναι αυτό που έψαχνες μονόχρωμη ή με παγιέτα και στρας για να δώσουν λάμψη στην εμφάνιση σου.

Αυτές λοιπόν ήταν οι προτάσεις μας για σένα. Ελπίζω να σας βοήθησαν οι ιδέες μας.

Καλή Ανάσταση!

Happy Sizes Team!!!