Πώς θα δημιουργήσεις ενδιαφέροντα σύνολα με τα πλεκτά σου

Τα πλεκτά έχουν την τιμητική τους τον χειμώνα όχι μόνο γιατί σε κρατούν ζεστή, αλλά γιατί μπορούν να δημιουργήσουν πολλά διαφορετικά looks και να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους. Όποιο και αν είναι το στυλ σου (ρομαντικό, ροκ, επαγγελματικό, χαλαρό) υπάρχει ένα πλεκτό που σου αναδεικνύει το στυλ.

Συνδύασε ένα παστέλ χρωματιστό πλεκτό με total black look

Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσεις λίγο χρώμα στο σύνολό σου χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς πολύ με δύσκολους χρωματικούς συνδυασμούς. Το total black βοηθάει στον σχηματισμό πιο λεπτής σιλουέτας και είναι πάντα ασφαλής επιλογή. Προσθέτοντας παστέλ χρώματα στο πλεκτό με το οποίο θα συνοδέψεις το υπόλοιπο look σου δημιουργείς χαμηλή αντίθεση στο συνδυασμό. Έτσι το look  σου γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, χωρίς να «κόβει» τη σιλουέτα στα δύο μέρη όπως θα έκανε ένα έντονο χρώμα στην μπλούζα σου.

χρωματιστά πλεκτά

Φόρεσε ένα έντονο μπλε πλεκτό με τα μπλε τζιν σου.

Έτσι δημιουργείς και πάλι αρμονικούς χρωματικούς συνδυασμούς που δίνουν ύψος και συνέχεια στην σιλουέτα. Η ένταση του χρώματος στο επάνω μέρος είναι ιδιαίτερα κολακευτική στους σωματότυπους αχλάδια, καθώς δίνουν ένταση μέσω του χρώματος στο πάνω μέρος του σώματος και άρα δημιουργούν ισορροπία στο όλο σύνολο.

μπλε πλεκτό happy sizes

Ο τέλειος συνδυασμός για ένα δερμάτινο παντελόνι

Τα πλεκτά αγαπούν να συνδυάζονται με δερμάτινα και ένας βασικός λόγος είναι ότι οτιδήποτε leather δίνει στο σύνολο μία πιο ¨κρύα¨ και ίσως επίσημη πολλές φορές αίσθηση. Μία πλεκτή μπλούζα μαλακώνει την αίσθηση του συνόλου και το μεταμορφώνει σε πιο ζεστό και casual. Ανάλογα και με τα παπούτσια που θα επιλέξεις, μπορείς να δημιουργήσεις σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας. Με sneakers το φοράς ακόμα και σε πρωινή βόλτα ενώ με δερμάτινες μπότες γίνεται look που μπορείς να φορέσεις και στη δουλειά σου στα περισσότερα περιβάλλοντα εργασίας.

παντελόνια happy sizes