Τι να φορέσεις στα φθινοπωρινά events

 

Παρόλο που το καλοκαιράκι φτάνει στο τέλος του, οι γάμοι , οι βαφτίσεις και τα events  δεν έχουν τελειωμό! Αν λοιπόν πρέπει να παρευρεθείς κι εσύ σε κάποιο event σου προτείνουμε  ιδέες για εύκολα και πετυχημένα outfits.

 

Σατέν φόρεμα

 Το σατέν φόρεμα θα σε σώσει για ακόμα μια φορά καθώς μπορεί να φορεθεί και τους πιο δροσερούς μήνες του χρόνου. Συνδύασε το σατέν σου φόρεμα με ένα σακάκι και ένα ιδιαίτερο πέδιλο. Ακόμα υπάρχουν σατέν φορέματα με ολόκληρό ή με 3/4 μανίκι τα οποία μπορούν να φορεθούν άνετα αυτή την περίοδο και σε τέτοιες περιστάσεις. Αν δεν έχεις σατέν φόρεμα επίλεξε μια midi ή maxi σατέν φούστα με ένα τοπ ή πουκάμισο. Για να ολοκληρώσεις το look απαραίτητα είναι τα αξεσουάρ δηλαδή μια ultra fashionable τσάντα και κοσμήματα.

 

Κοστούμι

 Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά φορέματα , μπορείς να βάλεις ένα κοστούμι σε φαρδιά γραμμή με ένα ψηλό πέδιλο. Κάνε την διαφορά φορώντας κοστούμι σε έντονο χρώμα ή κοστούμι με print. Η επιλογή αυτή είναι άνετη , safe και μοντέρνα.

 

 

Mini φόρεμα

 Τα mini φορέματα με μακρύ μανίκι είναι ότι πρέπει για αυτές τις περιστάσεις το φθινόπωρο. Είναι άνετα, δροσερά και η τελευταία τάση της μόδας καθώς φέρνουν έναν αέρα 70s που είναι διάχυτος στα τελευταία trends. Βάλε το mini φόρεμα σου με τα αγαπημένα σου ψηλά πέδιλα και αν θες μπορείς στους ώμους να ρίξεις ένα σακάκι ή ένα κιμονό αν το event σου είναι βραδινό.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team.