Οδηγός για τα events! Oι προτάσεις μας για να εντυπωσιάσεις στα events που είσαι καλεσμένη

Αύγουστος! Ο πιο hot μήνας του καλοκαιριού και όταν λέμε hot δεν πάει το μυαλό μας μόνο στην ζέστη. Ο Αύγουστος μαζί με τον Σεπτέμβριο είναι οι πιο hot μήνες για κάθε είδους event και σίγουρα θα είσαι καλεσμένη σε κάποιο γάμο, βάφτιση ή άλλου είδους event. Ο καιρός, η διάθεση, το μαυρισμένο δέρμα και τα χρώματα που προσφέρει το καλοκαίρι αποτελούν την καλύτερη έμπνευση για looks που θα εντυπωσιάσουν.

 

   Οι επιλογές που έχουμε εμείς οι γυναίκες, ειδικά το καλοκαίρι, ποικίλλουν αρκετά. Είτε θες να κάνεις μια πιο glamour εμφάνιση με λάμψεις, στρας ή μοτίβα , είτε προτιμάς πιο απλά, κλασσικά κομμάτια έχουμε πολλά να σου προτείνουμε.

 

  Τα φορέματα είναι η πιο safe και εύκολη λύση για κάθε καλεσμένη, καθώς δεν χρειάζεται να συνδυάσεις διαφορετικά κομμάτια. Υπάρχουν φορέματα πολλών ειδών mini, midi ,maxi, μονόχρωμα, με prints κλπ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα στυλ. Αν προτιμάς πιο ήσυχα και απλά κομμάτια ένα  μονόχρωμο φόρεμα σε ίσια ή άλφα γραμμή και ίσως με κάποια διακριτική λεπτομέρεια να είναι αυτό που ψάχνεις. Η  πρόταση μας είναι φόρεμα με βολάν στο τελείωμα για να δώσει ωραία κίνηση.

 

Ωστόσο αν θέλεις πιο glamour εμφάνιση μπορείς να διαλέξεις ένα φόρεμα με στρας είτε σε όλη του την επιφάνεια είτε σε κάποια σημεία. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις ένα   πιο απλό φόρεμα, ίσως κρουαζε αν θέλεις να τονίσεις το μπούστο σου ή με ένα ώμο και να δώσεις λάμψη με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που θα επιλέξεις. 

  

  Φυσικά, για σένα που έχεις έναν πιο ενεργό και σημαντικό ρόλο στο event, όπως κουμπάρα είτε κάποιο πιο συγγενικό πρόσωπο, υπάρχουν και τα κατάλληλα φορέματα που από μόνα τους είναι λαμπερά και στιλάτα για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να εντυπωσιάσεις.

 

Όπως είπαμε οι επιλογές σου είναι πολλές όποτε δεν χρειάζεται να περιοριστείς στο φόρεμα. Κάνε την διαφορά με ολόσωμη φόρμα. Θεωρείται από τα πιο κομψά outfits σε περιστάσεις όπως γάμο ή βάφτιση και οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και διαφέρουν ως προς το ύφος, το ύφασμα, το κόψιμο και ως προς την γραμμή .

 

Για το τέλος άφησα το πιο δημιουργικό κομμάτι ,για σένα που αγαπάς να συνδυάζεις και να πειραματίζεσαι. Αν αγαπάς και έχεις στην ντουλάπα σου χρώματα και prints μπορείς να βάλεις ένα μονόχρωμο παντελόνι καλής ποιότητας με μια πουκαμίσα ή τουνικ που αποτελείται από έντονα στοιχεία, χρώματα ή prints. Η άλλη μας πρόταση που είναι και trend της σεζόν είναι να φορέσεις δυο κομμάτια με του ιδίου print όπως για παράδειγμα πουκαμίσα και παντελόνα ή τοπ και φούστα.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team