How to look colourful

H άνοιξη είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανανέωση!Τι καλύτερο για να το πετύχουμε από το να υιοθετήσουμε την τάση του color blocking. Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση! Για αυτό και εμείς σας έχουμε μερικές συμβουλές για να πετύχετε το απόλυτο color blocking look.

  • Επιλέξτε ένα έντονο πανωφόρι το οποίο θα δώσει χρώμα και στυλ την εμφάνιση σας. Ένα εντυπωσιακό μακρύ parka ή ένα ελαφρύ παλτό σε μωβ ή γαλάζιο χρώμα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας στη μάχη του γεμάτου χρώμα συνόλου σας.
  • Τα flashy χρώματα στα αξεσουάρ, δίνουν ένα twist ακόμη και στα πιο minimal και σκουρόχρωμα σύνολα. Με μόλις μια τσάντα ή ένα φουλάρι, θα μεταμορφώσετε το outfit σας και θα είστε στο πνεύμα της εποχής.
  • Μια total color blocking εμφάνιση είναι πάντα μια άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή. Δώστε όμως προσοχή στους συνδυασμούς. Επιλέξτε ασφαλή χρώματα όπως άσπρο, κόκκινο, μπλε αλλά και μπεζ.
  • Είναι αλήθεια πως οι έντονες αποχρώσεις στα χρώματα που θα επιλέξετε, είναι το extra boost που χρειάζεστε για να αλλάξει όχι μόνο το look αλλά και η διάθεσή σας! Για να ολοκληρώσετε το στιλ σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και κρατήστε το μακιγιάζ σας σε nude αποχρώσεις. Μη ξεχνάτε! Τα έντονα χρώματα των ρούχων σας πρωταγωνιστούν!
Αυτές ήταν μερικές από τις συμβουλές μας για να πετύχετε το απόλυτο ανοιξιάτικο color blocking!