Τα μαγιό που επιλέγουν τα κορίτσια του Instagram

Άντλησε έμπνευση και εντυπωσίασε!

Όσο προχωράμε προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, τα κορίτσια του Instagram και οι fashionistas κάνουν όλο και περισσότερες εμφανίσεις με το high-item της περιόδου. Οι τάσεις στα μαγιό γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και εσύ αναζητάς αυτήν που σου ταιριάζει καλύτερα για να εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου. Φέτος, τα fashion trends τα περιέχουν όλα, από έντονες αποχρώσεις, glam στοιχεία και vintage γραμμές έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο .

Οι celebrities έχουν παρουσιάσει ήδη τα σχέδια που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου. Εμείς συλλέξαμε τις top επιλογές που πιστεύουμε ότι θα σε ξετρελάνουν.

Bikini

Αποτελεί το απόλυτο trend κάθε καλοκαιριού. Μπορεί να ταιριάξει με όλα τα κομμάτια για ένα fashionable beach look,  όπως oversized πουκάμισα, καφτάνια αλλά και denim shorts.

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, αυτό το σχέδιο πρέπει να προστεθεί πρώτο στη συλλογή σου.

Retro

«Ταξιδεύοντας» στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στη δεκαετία ‘40s θα συναντήσεις τα μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματότυπο κι έχουν αγαπηθεί από πολλές γυναίκες. Είναι τα ψηλόμεσα bikini που έχουν έρθει για να μείνουν, κι αν δεν έχεις ήδη ένα στη ντουλάπα σου, το φετινό καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να το αποκτήσεις.

Μοτίβα

Σε περίπτωση που θέλεις να χαρίσεις στην εικόνα σου μία παιχνιδιάρικη αισθητική, δεν έχεις παρά να στραφείς σε μαγιό με print. Λαχούρια ή floral,  εμπνευσμένα από το καλοκαίρι και τη θάλασσα.

Αν το μαγιό σου πρόκειται να «παίξει» πρωταγωνιστικό ρόλο στην εικόνα σου, κινήσου σε μονόχρωμα συμπληρωματικά κομμάτια, έτσι ώστε να μην «κλέψουν» την παράσταση από το εντυπωσιακό μαγιό σου.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team