Let's stay home

Let’s stay home

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας διανύουμε μια αβέβαιη περίοδο. Μένουμε στο σπίτι  λοιπόν για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους συνανθρώπους μας. Όμως ακόμα και η παραμονή στο σπίτι μπορεί να γίνει ευχάριστη αρκεί να επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας.

 

Σας δίνουμε λοιπόν 5 τρόπους για να περάσετε όμορφα ακόμα και στο σπίτι.

 

1)            Δες μια ταινία.

Εφοδιάσου με τις αγαπημένες σου ταινίες, φτιάξε νόστιμο σνακ και ξάπλωσε στον καναπέ σου για να την απολαύσεις καλύτερα. Μην ξεχάσεις να κλείσεις το κινητό σου.

2)            Κάνε yoga

Η yoga είναι ένας υπέροχος τρόπος να γυμναστείς αλλά και να χαλαρώσεις. Μπορείς να κατεβάσεις το App Down Dog στο κινητό για σωστή καθοδήγηση. Αν δεν σου αρέσει η yoga μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο workout.

3)                  Τακτοποίησε τον χώρο σου.

Ναι μπορεί να μοιάζει αγγαρεία , αλλά θα νιώσεις φανταστικά και περήφανη όταν οργανώσεις τον χώρο σου. Και φυσικά είναι μια διαδικασία για να απαλλαγείς από τα περιττά και να προφυλαχτείς από τον ιό.

4)            Περιποιήσου τον εαυτό σου.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να κανείς την κούρα ομορφιάς που τόσο καιρό ανέβαλλες. Κάνε την μάσκα προσώπου σου, περιποιήσου τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε έλαια και τα αγαπημένα σου κεριά. Αν δεν το κανείς τώρα , πότε;

5)            Άκουσε μουσική.

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι χαλαρωτικό, μπορεί να είναι η αγαπημένη σου μουσική που θα σου φτιάξει την διάθεση.

 

Αυτές λοιπόν είναι οι συμβουλές μας για να περάσεις όμορφα και δημιουργικά στο σπίτι σου!

Stay home and stay happy!