LexiCoat: Ότι χρειάζεται να ξέρεις για το πανωφόρι σου!

Ο καιρός ήδη έχει αρχίσει να δείχνει τις διαθέσεις του με τις βροχές, τον αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες να είναι καθημερινά φαινόμενα, σε όλη τη χώρα. Αν ψάχνεις, λοιπόν, τρόπο να προστατευτείς από το φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο κλίμα, τότε η απάντηση είναι, φυσικά, το μπουφάν! Αυτό είναι που μπορεί να μας συνοδέψει από τις πρωινές ώρες, σε όλες τις υποχρεώσεις μας, μέχρι το βράδυ στις εξόδους που έχουμε προγραμματίσει. Ενώ, όμως, το χρησιμοποιούμε καθημερινά, υπάρχουν λέξεις-κλειδιά που δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνουν και πολύ συχνά δεν ξέρουμε αν έχουμε κάνει την κατάλληλη επιλογή για εμάς και τις ανάγκες μας. Πάμε να δούμε παρακάτω τις σημαντικότερες από αυτές!

#Puffer: Το φουσκωτό, oversized μπουφάν μπορεί να ξεκίνησε από μία πραγματική ανάγκη ενός ελβετού ψαρά  να προστατευτεί από την υποθερμία, αλλά κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στις γυναίκες με καμπύλες, αφού προσφέρει ζεστασιά και άνεση. Πλέον, αυτό το γυαλιστερό, αδιάβροχο μπουφάν γεμάτο με πούπουλα ή υαλοβάμβακα, κάνει θραύση στο street style ως μία εξαιρετικά stylish επιλογή.

Κοντό λαδί μπουφάν με κλειστό γιακά Κοντό μπορντό μπουφάν με κλειστό γιακά Μαύρο puffer μπουφάν με διπλό κούμπωμα

#Παλτοζακέτα: Ένα ιδιαίτερο πανωφόρι, πολυεστερικό ή βελούρ, που θυμίζει μάλλινο και το οποίο στρώνει τέλεια πάνω στο σώμα μας. Αν και πολλοί θεωρούν ότι μία παλτοζακέτα απευθύνεται αποκλειστικά στους λάτρεις των σκούρων χρωμάτων, υπάρχουν πολλές επιλογές στην συλλογή των Happy Sizes που αποδεικνύουν το αντίθετο! Το χρώμα δεσπόζει, όπως επίσης και τα patterns, ενώ οι παλτοζακέτες από οικολογική γούνα κλέβουν την παράσταση!

Μπουκλέ diagonal παλτοζακέτα σε μαύρο χρώμα Floral μπροκάρ παλτοζακέτα Παλτοζακέτα πιε ντε κοκ σε μαύρο άσπρο χρώμα Παλτοζακέτα από οικολογική γούνα στο χρώμα πούδρας

#Μουτόν: Μία νέα εξαιρετική πρόταση, που μπορεί να χαρίσει κύρος και συνήθως συνοδεύεται από επένδυση τύπου οικολογικού sheepskin. Τα ρούχα αυτά έχουν ως εσωτερικό τους τη γούνα και ως εξωτερική εικόνα είναι σουέτ. Και αν αναρωτιέστε, εννοείται πως η επένδυση, όπως και η γούνα στα μπουφάν των Happy Sizes είναι οικολογικά!

Μπουφάν μουτόν με κουκούλα σε μαύρο χρώμα


#Double Face: Δύο μπουφάν σε..ένα; Κι όμως γίνεται! Τα αγαπημένα μας double face μπουφάν έχουν διαφορετική ποιότητα υφάσματος στο εξωτερικό αλλά και στο “εσωτερικό” μέρος τους, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον το φοράει να επιλέξει όποια πλευρά του ρούχου επιθυμεί, ανάλογα με το στυλ και τις υποχρεώσεις του!

Double face puffer μπουφάν με κουκούλα σε μαύρο χρώμαDouble face μπουφάν με κουκούλα σε μπλε χρώμα

#Teddy: Ένα παλτό με fluffy υφή, απόλυτα ικανό να σε κρατήσει ζεστή και sexy όλες τις ώρες του χειμώνα. Η σύνθεσή του, η οποία είναι borg, δηλαδή ύφασμα παρόμοιο με sheep skin, και πιο σπάνια faux fur, καταφέρνει να θυμίσει πολύ τα αγαπημένα μας teddy bears, από όπου άλλωστε παίρνει και το όνομα!

Teddy παλτό σε χρώμα εκάι

Λέξεις ίσως άγνωστες, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμες, ειδικά για τις κρύες μέρες που έρχονται. “Εξοπλιστείτε” με τον κατάλληλο τύπο μπουφάν που σας ταιριάζει και Stay Happy! :)