London, Milan, Paris: Οι κορυφαίες στιγμές των Fashion Weeks!

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας γεμάτος με σημαντικά γεγονότα για τον κόσμο της μόδας. Ξεκίνησε με το New York Fashion Week, το οποίο και είδαμε αναλυτικά τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ συνεχίστηκε με τρία ακόμα Fashion Week,  σε Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι! Αυτές τις μέρες παρακολουθήσαμε τις πιο in τάσεις, που θα μας συνοδεύσουν την νέα αυτή περίοδο, υπήρχαν όμως και κάποιες στιγμές που τράβηξαν όλα τα βλέμματα, και όχι άδικα!  Τα Happy Sizes, συγκέντρωσαν σε μία λίστα όλα όσα πρέπει να κρατήσετε από τα τρία τελευταία Fashion Week και σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

1) Η Sinéad Burke καθιερώθηκε ως fashion superstar:

Ξεκίνησε ως fashion blogger και μία ομιλία της στο TEDx του 2017, με θέμα «Γιατί η μόδα πρέπει να περιλαμβάνει όλους;», κατάφερε να την απογειώσει με τελικό σταθμό την πρώτη θέση στα μεγαλύτερα events του London Fashion Week, όπως της Victoria Beckham και Burberry. 

Sinéad Burke


2) Η Jennifer Lopez στην πασαρέλα:

Όταν το 2000, η JLo εμφανίστηκε στα Grammy Awards με το πράσινο, εξωτικό φόρεμα Versace, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έκανε τόση θραύση και εντύπωση που έγινε η αφορμή για να δημιουργηθεί το Google Images! Σχεδόν 20 χρόνια μετά, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια με τις υπέροχες καμπύλες επανέλαβε την θρυλική εμφάνιση, στο show της Versace στο Milan Fashion Week και εννοείται πως για ακόμη μία φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Jennifer Lopez


3) Η κλιματική αλλαγή πρωταγωνιστής στο Paris Fashion Week:

Την εβδομάδα του Παρισιού μεγάλοι οίκοι επέλεξαν με τις συλλογές τους να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη όσον αφορά την κλιματική αλλαγή, καθιστώντας την βασικό στοιχείο των show τους. Η Dior έθεσε τον πήχη ψηλά, παρουσιάζοντας το δικο της show ανάμεσα σε 164 δέντρα, τα οποία στην συνέχεια θα φυτευτούν στο Παρίσι, ενώ και το σκηνικό θα ανακυκλωθεί ή θα χρησιμοποιηθεί εκ νέου. Η Stella McCartney, από την πλευρά της, "έριξε στην μάχη" την πιο οικολογική της συλλογή, χρησιμοποιώντας κατά μεγάλο ποσοτό υφάσματα φιλικά προς το περιβάλλον!

Dior 


4) Τα curvy μοντέλα συνεχίζουν να κατακτούν τις πασαρέλες

Μπορεί οι ευρωπαικές πρωεύουσες να άργησαν να συναρμονιστούν με τις εξελίξεις γύρω τους, σε ένα θέμα όμως φαίνεται ήδη πως έχουν γίνει πολλά βήματα προόδου. Πολλά από τα show που παρακολουθήσαμε συμπεριέλαβαν μοντέλα κανονικού μεγέθους με καμπύλες και στυλάτες επιλογές. Ξεχώρισε η επιλογή του Thierry Mugler, στο show του στην γαλλική πρωτεύουσα, να δώσει τον "πρωταγωνιστικό" ρόλο σε curvy μοντέλα.

Thierry Mugler Dior Fashion Show


Ποιο είναι το Fashion Week που δεν χάνετε ποτέ; Πείτε μας στα social media: Facebook | Instagram

Smile and Stay Happy :)