Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου;

Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου; Πώς να περάσεις καλά είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνη.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται και αγχώνεσαι γιατί δεν έχεις σχέση για να γιορτάσεις; Δεν θα έπρεπε. Άλλωστε το να είσαι μόνη στις 14 Φεβρουαρίου έχει και πλεονεκτήματα. Μπορείς ακόμα και ως single να περάσεις καλά! Και αν δεν το πιστεύεις διάβασε παρακάτω και θα πειστείς.

1. Είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να του δώσεις την φροντίδα και την προσοχή που το φορτωμένο πρόγραμμα σου δεν σου επιτρέπει. Πήγαινε για μαλλιά και νύχια, άκου μουσική και μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό.

2. Αφού δεν περιμένεις κάποιο ρομαντικό δώρο γιατί δεν το κάνεις εσύ στο εαυτό σου; Μπορείς να αγοράσεις ένα κόσμημα ή ένα φόρεμα που έχεις δει και το θέλεις πολύ, εξάλλου ακόμα έχει εκπτώσεις.

3. Απέβαλε τα στερεότυπα που λένε ότι είναι κακό να είσαι single του Αγίου Βαλεντίνου και βγες να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις.

4. Διοργάνωσε ένα πάρτι και γιόρτασε με τους ελεύθερους φίλους σου. Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που δεν έχει Βαλεντίνο γιατί λοιπόν να μην γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα  single πάρτι; Με μουσική και χορό!

5. Οργάνωσε ένα ταξίδι μόνο για τον εαυτό σου ή για τις κολλητές σου, σε προορισμό που σου αρέσει χωρίς γκρίνια και συμβιβασμούς

Είναι ωραίο να βρίσκεται κανείς σε σχέση αλλά δεν είναι και ο σκοπός της ύπαρξης μας. Μάθε λοιπόν να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου και να κάνεις την κάθε ημέρα μοναδική. Και αν κάποια στιγμή προκύψει και ο έρωτας; Καλώς να ορίσει.