Gigt guide για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα

Το καινούργιο έτος  είναι μόλις μια ανάσα μακριά  και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η εύρεση των κατάλληλων επιλογών για τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής μας πολλές φορές αποτελεί μια απαιτητική διαδικασία καθώς επιθυμούμε να βρούμε ακριβώς αυτό που αντιπροσωπεύει και ευχαριστεί τον καθένα. Είτε πρόκειται για δώρο στην μητέρα ή τον πατέρα σας, δώρο σε μια φίλη ή έναν φίλο, είτε ακόμη και όταν το δώρο προορίζεται για κάποια/ον συνάδελφο θέλουμε το καλύτερο για όλους. Για να μην κουραστείς και να ψάχνεις άσκοπα από εδώ και από εκεί μαζέψαμε τα πιο high-end κομμάτια και για το απόλυτο πρωτοχρονιάτικο gift guide!

  • Όταν το δώρο απευθύνεται στην μητέρα ή την αδερφή σου η τσάντα αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς δηλώνει οικειότητα αφού διαλέγεται προσωπικά γνωρίζοντας απόλυτα το γούστο και τις ανάγκες του αποδέκτη . Διάλεξε ανάμεσα στα πιο updated κομμάτια είτε είσαι λάτρεις της μόδας είτε του interior, οι επιλογές θα σε ξετρελάνουν.
  • Εάν το δώρο προορίζεται για άντρα , όπως τον πατέρα σου ,τον αδερφό σου τον σύντροφο σου ή τον κολλητό σου , θα πρέπει να θυμάστε ότι οι άντρες της ζωής μας αξίζουν το καλύτερο .
  • Όταν πρόκειται για κάποιον συνάδελφο ή κάποιον που θέλει να είναι πάντα προσεγμένος αλλά και άνετος , μπορείς να επενδύσεις σε αξεσουάρ, όπως μια ζώνη που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα outfits για όλες τις ώρες ή μια πιτζάμα για να μπει στο κλίμα των εορτών.
  • Φυσικά όταν μιλάμε για γιορτές, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους πρωταγωνιστές των γιορτών που είναι πάντα τα παιδιά. Ανακάλυψε τις πιο όμορφες προτάσεις με Πρωτοχρονιάτικα δώρα για τα μικρά σου αγγελούδια.
  • Εάν θέλεις να κάνεις δώρα στους αγαπημένους σου, αλλά προτιμάς να δώσεις την ευκαιρία στους ίδιους να επιλέξουν κάτι που σίγουρα θα τους αρέσει, μπορείς να τους δωρίσεις μια gift card από https://happysizes.gr/gr/axesoyar.html είτε σε ηλεκτρονική μορφή παραγγέλνοντας την απευθείας μέσω του e-shop μας είτε σε φυσική μορφή από τα καταστήματα μας.

 

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team.