Πώς να ντυθείς σε έναν γάμο ή μια βάφτιση!

Έχεις ήδη λάβει μια πρόσκληση για έναν γάμο ή μια βάφτιση και αναζητάς το κατάλληλο outfit; Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις καλύτερες προτάσεις με γνώμονα τα trends της σεζόν για να δημιουργήσεις την εμφάνιση που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Οι επιλογές σου είναι πολλές και μπορείς εύκολα να τις προσαρμόσεις στο στυλ σου. Φόρεμα, ολόσωμη φόρμα ή 2 pieces outfit, διάλεξε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις άνεση και θηλυκότητα.

Δαντέλες, τούλι, διαφάνειες, βολάν και παγιέτες είναι στοιχεία που πρέπει να αναζητήσεις στις επιλογές σου. Την ίδια λογική, του formal χαρακτήρα και της lavish αισθητικής, θα πρέπει να ακολουθήσεις και στην επιλογή της γραμμής Τα μάξι φορέματα είναι πάντα καλαίσθητα και εντυπωσιακά, ιδίως τα halter neck και τα εξώπλατα.

Midi/Mini φορέματα

Εάν επιλέξεις midi φόρεμα διάλεξε να είναι σε ίσια γραμμή για να δείχνεις chic και classy. Εάν η επιλογή σου είναι μίνι φόρεμα πρέπει να προσέξεις το ύφασμα, το print αλλά και τις  λεπτομέρειες του ώστε να ταιριάζουν στο ύφος και στον χαρακτήρα που θέλεις να δώσεις.

Κρουαζέ/Βολάν/Φιόγκοι/Παγιέτα

Τα κρουαζέ αποτελούν μια καλή επιλογή, που μπορεί να υποστηριχθεί από διαφορετικά στιλ και σωματότυπους.

Αυτά τα events είναι η ευκαιρία που περίμενες για να βάλεις ένα φόρεμα με παγιέτες είναι μια πιο τολμηρή επιλογή γι αυτό και χρειάζεται να την υποστηρίξεις με το attitude σου.

Αν πάλι είσαι πιο ρομαντική, τα φορέματα με βολάν και φιόγκους, όπως και αυτά με τούλι και glitter είναι επιλογές που θα αναδείξουν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σου.

Ολόσωμες φόρμες

Και βεβαίως μην ξεχνάς ότι οι ολόσωμες φόρμες αποπνέουν θηλυκότητα και δυναμισμό ενώ ταυτόχρονα είναι chic.

Αυτά λοιπόν είναι τα tips μας για σένα και ελπίζουμε να σε βοήθησαν

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team.