Οδηγός σωστής περιποίησης των ρούχων

 

Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε την μόδα και τα ψώνια. Αλλά όσο και να αγαπάμε και να προσέχουμε τα ρούχα μας πολλές φορές δεν γνωρίζουμε την σημασία των συμβόλων που βρίσκονται στις ετικέτες τους. Τα σύμβολα αυτά υπάρχουν για να μας υποδεικνύουν την σωστή συμπεριφορά απέναντι στο κάθε ρούχο. 

Γι’ αυτό και αποφασίσαμε το θέμα μας να είναι ο πλήρης οδηγός σωστής περιποίησης των ρούχων μας.

 TIPS για την τέλεια φροντίδα των ρούχων μας.

  • · Λευκά που θαμπώνουν: Για να κρατήσουμε τα ρούχα μας λευκά το μυστικό είναι να προσθέσουμε λίγο ενισχυτικό πλύσης και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.

Jeans και παντελόνια : Για να μην ξεθωριάσουν τα τζίν και τα παντελόνια από το πλύσιμο το κόλπο είναι πολύ απλό. Γυρίστε τα μέσα έξω για να τα προστατεύσετε από το να χάσουν το χρώμα τους και να τα πλένετε στους 30°. 

  • · Black is beautiful όταν παραμένει black: Αν θέλετε τα μαύρα ρούχα σαν την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε το μυστικό είναι να επιλέξετε το κατάλληλο απορρυπαντικό που προστατεύει τα σκούρα χρώματα και διατηρεί ζωντανό το χρώμα τους. Extra tip προσέξτε οι βαθμοί πλυσίματος να μην είναι πολύ υψηλοί!!

  • Μάλλινα ρούχα: το μαλλί είναι ένα υλικό που δεν χρειάζεται συχνά πλύσιμο. Ωστόσο μερικές φορές μέσα στη σεζόν το πλύσιμο είναι απαραίτητο. Υπάρχουν ειδικές βούρτσες στο εμπόριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε σκόνη και βρωμιά από τα ρούχα σας. Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνεις τα μάλλινα είναι στο χέρι με χλιαρό νερό γιατί αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να μαζέψουν ή να ξεχειλώσουν.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και διατηρήστε τα αγαπημένα σας ρούχα όπως την πρώτη μέρα!!

Stay happy !!