3 τρόποι για ένα all day office look

Νέα σεζόν , νέο office look; Ψάχνεις το κοστούμι που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ; Διάβασε παρακάτω 3 τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις το κοστούμι σου!

 

All the way Classic

Τι πιο απλό από ένα κοστούμι με ένα πουκάμισο για μια μέρα στο γραφείο. Φόρεσε ένα κοστούμι σε χρώμα magenta ή σκούρο πράσινο για να είσαι updated στα hottest trends της σεζόν. Κάνε upgrade το look σου φορώντας ένα γιλέκο πάνω από το πουκάμισο και συνδύασε το με γόβα. Αν η μέρα σε βγάλει για ποτό μετά το γραφείο, βγάλε το πουκάμισο και φόρα το γιλέκο με το σακάκι. Έτσι με ένα outfit, είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη  για όλη τη μέρα.

 

Simply and classy

Για ένα πιο χαλαρό και άνετο look με κοστούμι, μπορείς μέσα από το σακάκι σου να βάλεις ένα T-shirt με στάμπα ή και ένα ζιβάγκο. Απαραίτητα για την ολοκλήρωση του look είναι τα αγαπημένα σου sneakers τα οποία φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για μια πιο βραδινή εμφάνιση πρόσθεσε έντονο κραγιόν , κοσμήματα το χαμόγελό σου και είσαι έτοιμη για early drinks!

 

Comfy and cozy

Είναι μια από αυτές τις μέρες που δε θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι αλλά πρέπει να πας δουλεία; Βάλε το κουστούμι σου με το πιο ζεστό και μαλακό πουλόβερ που έχεις για να  νιώθεις άνετα όλη την μέρα. Συνδύασε το με άνετα loafers και κοσμήματα, δημιουργώντας έτσι ένα all day look!

 

Επισκεφθείτε τα happy sizes για να βρείτε να νέα μας κοστούμια! Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team.