Πανωφόρια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Πριν μια εβδομάδα, μπορεί να βρισκόσουν για μπάνια, αλλά οι θερμοκρασίες πέφτουν και είμαστε και επίσημα στο φθινόπωρο! Καθώς τα κρύα μας χτυπάνε την πόρτα, ώρα να δούμε τα πανωφόρια που θα χρειαστούμε την φετινή χειμερινή σεζόν!

 

Puffer jackets

Διαχρονικά, ζεστά και άνετα! Τα puffer jackets είτε κοντά είτε μακριά σου κρατάνε συντροφιά όλο το χειμώνα. Είναι κατάλληλα για καθημερινά looks , καθώς συνδυάζονται με jeans αλλά και φόρμες. Αν έχεις ήδη ένα μαύρο puffer jacket, είναι η ώρα για να διαλέξεις ένα καινούργιο σε έντονο και ιδιαίτερο χρώμα.

 

Κάπες

Όλοι έχουμε μια κάπα που κάθεται στην ντουλάπα όλο το χειμώνα γιατί την κρατάμε για  «πιο καλές περιστάσεις». Ήρθε η ώρα λοιπόν να εντάξουμε την κάπα σε περισσότερα outfits. Πάνω από το κουστούμι σου ρίξε την κάπα σου, για ένα τέλειο office look. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο μια κάπα μπορεί να σταθεί και με ένα αθλητικό κολάν και φούτερ! Αν δεν έχεις κάπα και σκέφτεσαι να αγοράσεις , μπορείς να δεις στο site μας, όλες τις νέες κάπες σε διάφορα ήδη, χρώματα και μεγέθη!

 

Αμάνικα jackets

Τώρα είναι η εποχή που το αμάνικο jacket σου, βρίσκεται συνεχώς έξω από την ντουλάπα. Συνδυάζεται απόλυτα με τα πάντα. Μπορεί να φορέσεις από κάτω το τζιν σου μπουφάν ή το σακάκι σου, ενώ για πιο σπορ εμφανίσεις μπορείς να βάλεις από μέσα το αγαπημένο σου φούτερ. Για πιο μοντέρνες εμφανίσεις διάλεξε ένα μακρύ καπιτονέ αμάνικο jacket!  

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team.