Πανωφόρια ! Βρες το κατάλληλο για σένα

Δεδομένης της εποχής είναι λογικό να προβληματίζεσαι και να αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό πανωφόρι για τα καθημερινά σου outfits αλλά και για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Το φθινόπωρο έχει αρκετές εναλλαγές στην θερμοκρασία και αυτό συνήθως μας μπερδεύει και μας δυσκολεύει στην την επιλογή του σωστού πανωφοριού. Γιαυτό κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να γνωρίσεις τις επιλογές σου και να επιλέξεις το κατάλληλο πανωφόρι ανάλογα με την περίσταση.

  1. Δερμάτινα ή jean jackets.Τα γνωστά σε όλους μας jackets είτε είναι denim είτε με υφή δέρματος, είναι τα must κομμάτια που χρειάζεται κάθε γυναικεία ντουλάπα της, αφού μπορούν να συμπληρώσουν οποιοδήποτε look είτε πρωινό είτε βραδινό δίνοντας την δική τους διακριτική πινελιά. Παράλληλα αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη γκάμα σε σχέδια, κοψίματα και μήκη.
  2. Τα αμάνικα μπουφάν. Από τα πιο στιλάτα και ιδιαίτερα πανωφόρια, που δίνουν στυλ και άνεση στα looks σου. Μπορούν να φορεθούν και μόνα τους αλλά και να προστεθούν πάνω από το αγαπημένο σου jacket.  Σε προστατεύουν από το κρύο ενώ φορώντας είσαι πάντα μέσα στην μόδα. Υπάρχει επίσης ποικιλία σε σχέδια και μήκη. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδυάσει τα αμάνικα μπουφάν με πιο casual εμφανίσεις καθώς έχουμε στο μυαλό μας τα puffer αμάνικα μπουφάν. Όμως μπορούμε να κάνουμε την διαφορά επιλέγοντας ένα γούνινο αμάνικο μακρύ ή κοντό το οποίο μπορεί να συμπληρώσει με μοναδικό τρόπο ένα βραδινό look.
  3. Τα πανωφόρια teddy. Είναι ίσως τα πιο ζεστά πανωφόρια που μπορείς να επιλέξεις και ο καλύτερος σου φίλες τις πολύ κρύες μέρες. Παραπέμπουν περισσότερο σε παλτοζακέτα παρά σε ένα κλασσικό μπουφάν και έχουν ιδιαίτερη υφή. Κυρίως συμπληρώνουν καθημερινά και casual σύνολα χωρίς να είναι απαγορευτική επιλογή για την βραδινή σου έξοδο.
  4. Τα παλτό. Ένα κομμάτι που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της καθώς είναι αυτό μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση του τι να φορέσει για να είσαι σικ και στιλάτη. Μπορείς να επιλέξεις παλτό σε κάποιο all time classic χρώμα όπως το μαύρο, το λευκό ή το καμηλό διαφορετικά μπορείς να τολμήσεις διαλέγοντας πιο έντονα χρώματα είτε καποιο παλτό με print δημιουργώντας ιδιαίτερα looks για εντυπωσιακές εμφανίσεις.
  5. Μπουφάν /puffer. Το μπουφάν φυσικά και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που θα χρειαστείς για να ανταπεξέλθεις στο έντονο κρύο του χειμώνα. Γι’ αυτό προτείνουμε να επιλέξεις μπουφάν σε άνετες γραμμές που θα εξυπηρετήσουν τις καθημερινές σου ανάγκες. Υπάρχει τεράστια ποικιλία χρώματα και στυλ οπότε μπορείς να βρεις το κατάλληλο για σένα , με την άνεση και την ζεστασιά που επιθυμείς.
  6. Οι κάπες. Για τελευταίο σου άφησα ένα ιδιαίτερο κομμάτι. Οι κάπες δεν επιλέγονται το ίδιο εύκολα με τα προηγούμενα πανωφόρια που αναφέραμε καθώς πολλές από εμάς τις θεωρούμε «δύσκολες» ως προς το συνδυασμό τους. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει αφού συνδυάζονται το ίδιο εύκολα με τα υπόλοιπα πανωφόρια σε πρωινά ή βραδινά outfits. Φέτος οι κάπες είναι τάση και σου προτείνουμε να προσθέσεις μια κάπα στην γκαρνταρόμπα σου η οποία μπορεί να αντικαταστήσει ισάξια το παλτό δίνοντας σύγχρονο αέρα και στυλ στο look σου.  

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο! 

The happy sizes team