Πόσα outfits χωράνε σε μια βαλίτσα ;

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ ετοιμάζεσαι για διακοπές. Έχεις πολλά αγαπημένα ρούχα και δε ξέρεις τι να πρωτο-διαλέξεις αλλά ήδη η βαλίτσα σου φωνάζει ότι είναι φουλ . Οι fashion experts μας είναι εδώ για σε βοηθήσουν και σου έχουν τη λύση για τις πιο βολικές αλλά και τις πιο στιλάτες διακοπές.

1.Δεν είναι ανάγκη να βαραίνεις την βαλίτσα σου με πολλά ρούχα διαφορετικών ειδών, είτε να προσπαθείς να έχεις το κατάλληλο ρούχο για την κάθε περίσταση. Μπορούμε να σου δείξουμε με τον πιο εύκολο τρόπο να μεταμορφώνεις το ρούχο που αγαπάς για κάθε στυλ που θες να υιοθετήσεις μέσα στη μέρα σου. Πάρε για παράδειγμα μια σατέν εμπριμέ πουκαμίσα στο πιο πολυσυζητημένο χρώμα για το φετινό μας καλοκαίρι ,που είναι το λιλά.

       Ένας ,άνετος και εύκολος χρωματικά συνδυασμός της πουκαμίσας αυτής θα μπορούσε να είναι μια μονόχρωμη λευκή βερμούδα ή ένα σορτς για τις πιο καθημερινές και δροσερές στιγμές σου.

      Ωστόσο , θα μπορούσε άνετα να συνδυαστεί και με ένα 7/8 τζιν παντελόνι σε στυλ kick Flare. Ο συνδυασμός αυτός , μαζί με ένα πιο ψηλό παπούτσι , μια πλατφόρμα είτε ένα πέδιλο χαμηλό-κανονικό , σε οδηγεί αμέσως σε ένα πιο κομψό και απογευματινό- βραδινό ύφος.

     Τρίτη και έξυπνη επιλογή είναι ακόμη και ένα μαγιό . Γιατί όχι? Μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις την πουκαμίσα σου, ανοίγοντάς την και φορώντας την ,αυτή τη φορά, ως τουνίκ, μέσα από το μαύρο σου μπικίνι , έχοντας έτσι βάλει μια όμορφη δική σου πινελιά.

 

  2. Πάμε σε κάτι που θεωρείς πιο δύσκολο; Έλα να σου δείξουμε πόσο εύκολο είναι να συνδυάσεις ένα ρούχο με έντονο print και πολλά χρώματα με διάφορα κομμάτια. Ας πάρουμε για παράδειγμα μια πουκαμίσα όπως την περιγράψαμε πιο πάνω με prints ή σχήματα διαφορετικών χρωμάτων. Ως βάση κρατάμε το κύριο χρώμα του και ¨παίζουμε¨ με τις υπόλοιπες αποχρώσεις.

             Αρχικά  μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πουκαμίσα σαν τουνίκ και να φορεθεί ανοιχτή με ένα απλό σατέν τοπ και μια βερμούδα δημιουργώντας ένα casual chic look που με ένα σανδάλι γίνεται πρωινό και με μια πλατφόρμα ή πέδιλο μεταμορφώνεται σε ιδανικό βραδινό outfit για να πιείς το αγαπημένο σου cocktail με θέα την θάλασσα..  

       Εάν επιθυμείς να φορέσεις την πουκαμίσα και μόνη της, είναι εξίσου εντυπωσιακή και μπορείς πολύ έξυπνα να δημιουργήσεις την καλύτερη αντίθεση συνδυάζοντας την με ένα λευκό καμπαρντίνε παντελόνι, τις αγαπημένες σου πλατφόρμες και τα ανάλογα αξεσουάρ.

      Φυσικά και θα βάλεις την πουκαμίσα με τα prints που τόσο αγαπάς στην παραλία. Άνοιξε τα κουμπιά της, βάλε το μαγιό σου bikini, tankini ή ολόσωμο, στο χρώμα που επιθυμείς και είσαι έτοιμη να ‘διδάξεις’ στυλ.

 

       

3.Το πιστεύεις ότι μια απλή σατέν μονόχρωμη μπλούζα ,μπορεί να αλλάξει το ύφος του ντυσίματος σου ? 

    Έχω ένα αμάνικο δροσερό τοπ σε έντονη απόχρωση ,όπως είναι ένα βαθύ καλοκαιρινό κόκκινο ,και θέλω να δημιουργήσω ένα άνετο look για τις καθημερινές μου στιγμές. Μια ωραία λύση αν θέλουμε να ξεφύγουμε από ένα καθημερινό τζιν, είναι μια maxi ή midi φούστα με βολάν στο τελείωμα , για να δώσουμε μια ωραία σιλουέτα και κίνηση στο όλο σύνολο.

    Αν θέλεις να «παίξεις» με τα χρώματα σου έχουμε την πιο hot πρόταση του καλοκαιριού. Φόρεσε το τοπ σου με μια floral παντελόνα σε πράσινο χρώμα για να κάνεις αντίθεση και απογείωσε το look σου με floral τουνικ στο ίδιο print με την παντελόνα.

  Αν πάλι προτιμάς πιο safe συνδυασμούς, διάλεξε ένα denim kick flare που είναι η απόλυτη τάση για φέτος ή επέλεξε ένα πουά παντελόνι και συνδύασε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

 

 

 

4. Το must have item του καλοκαιριού είναι η Τουνίκ! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι που μπορεί να φορεθεί γι’ αυτό και την αγαπάμε. Ανάλογα με το στυλ μας ή με την διάθεση της ημέρας μπορούμε να επιλέξουμε είτε μονόχρωμη τουνίκ είτε με print.  Ο πιο εύκολος και casual συνδυασμός για μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα είναι να φορεσουμε μια τουνίκ με διάφορα μοτίβα μαζί με μια μαύρη βερμούδα ή ένα denim σορτς και να την συνδυάσουμε με shopping bag ή belt bag .

   Για μια πιο κομψή απογευματινή ή βραδινή εμφάνιση ίσως σε κάποιο εστιατόριο ή σε κάποιο θέατρο ιδανικός συνδυασμός αποτελεί η τουνικ μας με το αγαπημένο μας ίσιο παντελόνι και ένα ζευγάρι πλατφόρμες για να ένα look που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις .

  Φυσικά , μια τουνίκ σου μπορεί να φορεθεί στην παραλία δημιουργώντας ένα εξαιρετικό beachwear look με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και την πιο chic ψάθινη τσάντα.

 

5.Τελευταίο σου άφησα το πιο απαραίτητο ρούχο του καλοκαιριού! Maxi φόρεμα. Για κάθε γυναίκα που χρειάζεται άνεση και στυλ κάθε στιγμή. Τα φορέματα ,βέβαια, ποικίλουν σε στυλ ανάλογα με το μήκος, τις λεπτομέρειες, το χρώμα και το ύφος τους. Ας δοκιμάσουμε σε μια φωτεινή και θαλασσινή απόχρωση και βολάν για να δώσουν αέρα και κίνηση. Από μια απλή βόλτα στα σοκάκια του νησιού που επέλεξες για τις φετινές σου διακοπές ως και την πιο ξεχωριστή εμφάνιση σου σε event το maxi φόρεμα σου μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα τι να βάλω σήμερα. Με τα καταλληλα αξεσουαρ μπορείς να μεταμορφώσεις το φόρεμα σου όπως επιθυμείς σε όποια περίσταση κι αν θέλεις να το βάλεις.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team