Σύγχρονη Γυναίκα ! Η έμπνευση για την Pre-fall συλλογή μας

Η φωτογράφιση για την pre-fall συλλογή μας πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της Kourasanit καθώς συγκέντρωνε όλα τα στοιχεία που απαιτούσε το consept της φωτογράφισης.  Στον συγκεκριμένο χώρο συνυπάρχει το παλιό με το καινούργιο και τα φυσικά υλικά με τις έντονες αλλά και συνάμα γήινες αποχρώσεις του κεραμιδί και της ώχρας. Η δυναμική που πηγάζει από την φύση σε συνδυασμό με την επιβλητικότητα του περιβάλλοντα χώρου λειτούργησαν συμπληρωματικά και προσθετικά στην ήδη υπάρχουσα δυναμική των ρούχων και του concept.

Πηγή της έμπνευσης μας ήταν η σύγχρονη γυναίκα και τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την προσωπικότητα της. Πάθος, δυναμισμός, θετικότητα, ανεξαρτησία είναι μερικά από τα όπλα που επιστρατεύει η γυναίκα σήμερα για να ανταπεξέλθει στην έντονη και απαιτητική καθημερινότητα και το αίσθημα που οφείλει να νιώθει είναι περηφάνεια γιατί βγαίνει νικήτρια. Ομολογουμένως η χρονιά που διανύουμε είναι δύσκολη χρονιά για τις γυναίκες σε πολλά επίπεδα. Έτσι λοιπόν όλη η νέα μας συλλογή δημιουργήθηκε αναλογιζόμενη αυτά που περάσαμε και είναι αφιερωμένη στην σύγχρονη γυναίκα. Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και η φωτογράφιση στον εκθεσιακό χώρο της Kourasanit απεικονίζοντας με μοναδικό τρόπο τα στοιχεία της σύγχρονης γυναίκας. Κύριος μας στόχος ήταν να ενστερνιστεί σε κάθε μια την έμπνευση μας και τα συναισθήματα που μας οδήγησαν στην συλλογή και τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε βλέποντας τις εικόνες να αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά της, να ταυτίζεται , να παίρνει δύναμη και να νιώθει ανίκητη.

Πέρα από τις δικές μας σκέψεις που εξελίχθηκαν μάζι με την δημιουργία της συλλογής και του concept ο χώρος της Kourasanit που μας φιλοξένησε έβαλε την δική του σφραγίδα στο τελικό αποτέλεσμα. Τα υλικά τους που παράγονται από την μητέρα γη έδωσαν ένα διαφορετικό πρίσμα στις εικόνες προσομοιάζοντας την μητέρα γη με την σημερινή μητέρα. Η σημερινή γυναίκα που συνδυάζει και τον ρόλο της μητέρας είναι στην πραγματικότητα το κέντρο, η αρχή και το τέλος όλων. Όπως και η μητέρα γη έτσι και η σύγχρονη μητέρα είναι η πηγή της ζωής και προσφέρει ατέρμονα χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

Για ώρες θα μπορούσαμε να αναλύουμε την έμπνευση μας αλλά το νόημα της συλλογής και των εικόνων δεν είναι τα λόγια αλλά τα συναισθήματα. Πόσο θα ταυτιστεί καθεμιά και πόση δύναμη μπορεί να αντλήσει από αυτές τις εικόνες.

Γι αυτό λοιπόν εσύ, η γυναίκα του σήμερα ταξίδεψε μέσα στις εικόνες, βρες τον εαυτό σου και ανακάλυψε τα δικά σου μηνύματα. Γιατί όλα αυτά που βλέπεις έγινα από εσένα για εσένα, γιατί είσαι πηγή έμπνευσής και θαυμασμού.

Κάθε μέρα να νιώθεις υπερήφανη για όλα όσα κατάφερες και δυνατή για όλα αυτά που σε περιμένουν.