9 Cosy πουλόβερ για να ρωτούν όλοι για το στυλ σου

Συνδύασε  τα αγαπημένα σου πουλόβερ με τζιν παντελόνια και φούστες  και έχεις την συνταγή για τα street style του χειμώνα.

Τα πουλόβερ είναι το πρώτο item στο οποίο καταφεύγουμε για το καθημερινό look του χειμώνα. Μπορεί να θεωρείται το πιο basic της winter γκαρνταρόμπας, υπάρχουν όμως πολλά εντυπωσιακά πλεκτά που θα δώσουν διαφορετικό αέρα στην εμφάνιση σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τζιν παντελόνι ή leggings, με την αγαπημένη σου midi φούστα, αλλά και πάνω από φορέματα, για ένα stylish layering. Επένδυσε στη ποιότητα επιλέγοντας πουλόβερ από μαλακά υφάσματα και σε έντονα χρώματα με πλεξίδες ή μπλουζοφόρεματα που μπορείς να τα συνδυάσεις με leggings είτε δερμάτινα είτε τα κλασσικά ώστε να κάνουν διαφορά και στο πιο απλό look. Και εάν πάλι δεν σου αρέσουν τα πολύ έντονα χρώματα επέλεξε μια πιο ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό ή καφέ και απογείωσε το look σου με ένα έντονο χρώμα κραγιόν.

Με αυτά τα buy now or regret later πουλόβερ, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και απολαύστε τις στιγμές σας με τα πιο εντυπωσιακά πλεκτά του χειμώνα.

  • Πλεξίδες
  • Bright colors
  • Μπλουζοφόρεμα
  • Basic colors

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team.