RUNWAY LOOKS!

Όπως κάθε σεζόν, οι διάσημοι οίκοι παρουσίασαν τις κορυφαίες τάσεις  για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020. Ποια θα είναι λοιπόν τα fashion trends που θα φορεθούν περισσότερο αυτή την περίοδο και ποια από αυτά αποτελούν νέες προσθήκες στη λίστα;

Ανακαλύψτε τα πάντα γύρω από τη γυναικεία μόδα και κάντε μια μικρή ανανέωση στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή ντουλάπα σας σύμφωνα με όσα προστάζει η εποχή.

Πουά prints 

Ένα από κορυφαία μοτίβα για τη σεζόν θα είναι το polka dot, το αγαπητό μας πουά. Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο και διακριτικό μοτίβο που όλες μας λίγο πολύ έχουμε φορέσει. Η θηλυκή και ρετρό του όψη το κάνει ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν και το ασπρόμαυρο πουά είναι το πιο χαρακτηριστικό, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείτε να πειραματιστείτε.

Δερμάτινα ρούχα σε έντονα χρώματα

Το δέρμα παραμένει και αυτή τη σεζόν στην κορυφή των top trends και…αποκτά χρώμα. Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί, κόκκινου, πράσινου κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι! Τολμήστε λοιπόν να το φορέσετε, ειδικά την άνοιξη, κάνοντας εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Υπέροχες επιλογές είναι τα δερμάτινα παλτό ή μπουφάν, αλλά και οι ολόσωμες φόρμες ή για τις πιο τολμηρές τα total leather outfits.

Πλεκτά ρούχα

Μια ακόμη hot τάση της σεζόν είναι τα πλεκτά. Οι σχεδιαστές προτείνουν την πιο ελαφριά και see through εκδοχή τους, όπως το δίχτυ. Tα crochet είναι must και ιδανικά  για την παραλία, τις βόλτες, αλλά και τις βραδινές εξόδους

Classic Blue

Το «κλασσικό» μπλε έχει την τιμητική του. Το classic blue θα κάνει αισθητή την παρουσία του όχι μόνο σε ρούχα αλλά και αξεσουάρ.

Αέρινα φορέματα

Είτε πρόκειται για μακριά ή για κοντά φορέματα, το αποτέλεσμα είναι εξίσου μαγευτικό. Διακοσμημένα με βολάν, κρόσσια ή ντραπέ στοιχεία που δίνουν επιπλέον κίνηση, είναι εδώ για να κάνουν κάθε σας outfit άκρως εντυπωσιακό.

Φλοράλ prints

Άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς floral και tropical μοτίβα δεν γίνεται! Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και οι διάσημοι οίκοι μόδας επιλέγουν τα floral prints για τις δημιουργίες τους.

 

Animal prints

Λεοπάρ, τιγρέ, ζεμπρέ και όλα τα animal prints παραμένουν για ακόμα μια σεζόν στους πρωταγωνιστές των runways, για να κάνουν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σας ιδιαίτερες.

Αυτές λοιπόν είναι μερικές από τις τάσεις που κυριάρχησαν στα fashion weeks. Εμπνευστείτε και τολμήστε να πειραματιστείτε με τα καινούρια trends!