5 Κομμάτια που πρέπει να ψωνίσεις στις εκπτώσεις!

Μια κομψή γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και το ωραίο ντύσιμο δεν γίνεται να μη λατρεύει και τις εκπτώσεις. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι αναμφισβήτητα η πιο κατάλληλη ευκαιρία για σένα. Είτε επιθυμείς να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, είτε να προσθέσεις κάποια κομμάτια που σου έλειπαν, μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρεοκοπήσεις!

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν συγκεντρώσαμε τα 5 κομμάτια που πρέπει να ψωνίσεις φέτος στις εκπτώσεις. Ποια κομμάτια είναι τα κλασικά που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε  στη γκαρνταρόμπα σου αλλά και ποια θα αναβαθμίσουν το στιλ σου.

  • Ένα κομψό, επίσημο παλτό.

Ένα κλασσικό κομμάτι που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου είναι ένα επίσημο παλτό. Είναι προτιμότερο να το αγοράσεις σε περίοδο εκπτώσεων καθώς τότε θα μπορέσεις να βρεις καλύτερη ποιότητα σε χαμηλότερη τιμή! Προτίμησε ένα basic χρώμα όπως το μαύρο για να παραμείνει διαχρονικό και να το χαρείς αρκετά χρόνια.

  • Επίλεξε μια κλασσική τσάντα στις εκπτώσεις.

Οι τάσεις στις τσάντες φέτος είναι ή του ύψους ή του βάθους. Πιο συγκεκριμένα φέτος θα βρεις είτε μικρές τσάντες είτε πολύ μεγάλες που χωράνε υπερβολικά πολλά. Θα σου πρότεινα, λοιπόν, αντί να επενδύσεις σε ένα από τα δύο και να μην σε βολέψει, να δεις τι σου ταιριάζει και να ψωνίσεις ανάλογα.

  • Ένα jacket για καθημερινές εμφανίσεις.

Το επόμενο κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τις εκπτωτικές αγορές σου είναι ένα jacket για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Για αυτό επίλεξε κάποιο που θα αναβαθμίσει το στιλ σου, όπως ένα δερμάτινο ή ένα φουσκωτό, puffer μπουφάν.

  • Μπότα over the knee.

Να προτιμήσεις μπότα με χοντρό τακούνι. Οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσεις τις μπότες που θέλεις καθώς είναι ένα προϊόν ακριβό ειδικά για όποιον αναζητά και δίνει έμφαση στην ποιότητα.

  • Μαύρο φόρεμα.

Φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου, και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Αναλόγως το στιλ σου μπορείς να το διαμορφώσεις και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ στο κλαμπ είναι το ιδανικό κομμάτι.

Αυτές λοιπόν είναι οι προτάσεις μας, ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και  φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team