Φούστες ! Το απόλυτο trend!

Έχετε παρατηρήσει ότι αυτήν την σεζόν υπάρχουν πολύ περισσότερες φούστες από κάθε άλλο χειμώνα;;;  Μα φυσικά αφού οι φούστες αποτελούν το πιο hot trend της σεζόν με ποικιλία στο ύφος, στα μήκη και στα σχέδια. Είναι κομμάτια διαχρονικά που έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν μορφή ανάλογα με το outfit ή να αποτελέσουν το statement κομμάτι της εμφάνιση σου.

Δεν έχουν όλες οι φούστες την ίδια  μια γραμμή. Υπάρχουν διάφορα είδη και υφάσματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας  και να ολοκληρώσουν το outfit για κάθε περίσταση.

Ας δούμε μερικές ιδέες που επικρατούν την φετινή σεζόν:

  • Mini φούστες ! Όλες αγαπάμε τις mini φούστες καθώς αναδεικνύουν την θηλυκή και sexy πλευρά μας. Πώς όμως μπορούμε να την συνδυάσουμε για να ξεχωρίσουμε; Αν η διάθεση σου είναι πιο girly και ρομαντική, η φούστα σε Α γραμμή , με πιέτες ή χωρίς , είναι μια εξαιρετική επιλογή και συνδυάζεται όμορφα με το αγαπημένο σου sneaker και ένα πλεκτό μπλουζάκι ή το φούτερ σου σε μια casual εμφάνιση. Την ίδια φούστα μπορείς να επιλέξεις και σε μια πιο βραδινή εμφάνιση αλλά τότε θα σου προτείναμε να την συνδυάσεις με κλασσικό πουκάμισο και μπότα over the knee. Το ύψος της μπότας θα απογειώσει το ύφος της αέρινης mini φούστας με την κατάλληλη ισορροπία ώστε να σου δώσει την κομψότητα που αναζητάς. Διαφορετικά αν θέλεις να αναδείξεις τον sexy εαυτό σου σε look από το πρωί έως το βράδυ μπορείς να βάλεις την στενή mini φούστα σου είτε με τα καθημερινά σου sneakers είτε με τη ψηλή σου μπότα και ένα crop πλεκτό μπλουζάκι .
  • Midi φούστες ! Θεωρείται safe επιλογή γι αυτό και επιλέγεται πιο εύκολα από όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από ύψος και σωματότυπο τους. Αναδεικνύουν με κομψότητα και στυλ την θηλυκότητα και συνδυάζονται πολύ εύκολα. Η midi φούστα μπορεί να υποστηρίξει πολλά διαφορετικά looks όπως office look, casual look αλλά και βραδινό δίνοντας έναν ultra chic χαρακτήρα. Η δερμάτινη pencil φούστα μπορεί να απογειώσει το στυλ και σε συνδυασμό ένα T-shirt ή και ένα crop πουλόβερ να δημιουργήσει ένα σύνολο με rock πινελιές. Επίσης, για πιο άνετες αλλά ταυτόχρονα κομψές εμφανίσεις σου προτείνουμε πλεκτές midi φούστες με πλεκτή μπλούζα , για να ένα ολοκληρωμένο total knitwear look που θα εντυπωσιάσει σε κάθε περίσταση.  Υπάρχει βεβαία και η all time classic συνταγή με midi φούστα, στενό πουκάμισο, σακάκι και την αγαπημένη σου γόβα.
  • Μaxi φούστες ! Σίγουρα εντυπωσιάζουν και προσδίδουν άνεση και χάρη. Ποικίλουν σε ύφος και σε στυλ με ανοίγματα στα πλαϊνά, κλως ή σε ίσια γραμμή συνδυάζονται το ίδιο εύκολα με μπλούζες και πουκάμισα. Η στενή ψηλόμεση φούστα είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου βόλτες και ταιριάζει εξαιρετικά με το αγαπημένο σου sneaker ή αρβυλάκι.  Ωστόσο η maxi φούστα μπορεί να αποτελέσει την βάση για ένα boho all day look και συνδυαστεί επίσης με το αγαπημένο αρβυλάκι. Αν όμως θέλεις κάτι πιο rock φόρεσε μια δερμάτινη μακριά φούστα με ψηλή μπότα, ένα απλό T-shirt και το leather-like jacket σου και θα έχεις ένα rock αποτέλεσμα.

Τόσες πολλές επιλογές από φούστες και τόσα διαφορετικά στυλ. Διάλεξε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετη, στιλάτα και πάνω από όλα χαρούμενη!