Άνοιξη 2022. Τάσεις-κλειδιά που θα ορίσουν την γκαρνταρόμπα σου για την Άνοιξη

Η άνοιξη 2022 έρχεται με πολλές νέες τάσεις, αλλά και revivals των πιο κλασσικών trends, που μας συστήνονται ανανεωμένα. Η capsule γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν δεν περιλαμβάνει leggings και homewear, αλλά φωτεινά χρώματα, prints, power trends, που επιβεβαιώνουν την επιθυμία μας για την επιστροφή στο καθημερινό dressing. Οι προτάσεις των catwalks σε μεγάλο βαθμό είναι shoppable και προσαρμόζονται εύκολα στο προσωπικό σας στυλ, ορίζοντας νέους κανόνες στο street style.

To color blocking

Η τάση της άνοιξης δεν είναι τα έντονα χρώματα, αλλά οι τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί. Στα catwalks είδαμε color blocking looks, με φούξια-μωβ ή ροζ-πορτοκαλί, που διαμορφώνουν το νέο power dressing και το στυλ του γραφείου.

Το dress over pants

Ο συνδυασμός φόρεμα-παντελόνι αποτελεί ένα trick που βλέπουμε εδώ και ένα χρόνο στο street style, σαν αυτή την λεπτομέρεια που δίνει ενδιαφέρον σε μια εμφάνιση. Τώρα βλέπουμε να είναι τάση στα catwalks  πολλών οίκων και σίγουρα μπορεί να  ακολουθεί πολλά διαφορετικά στυλ, από το πιο σοφιστικέ με shirt dress και παντελόνι, μέχρι το πιο boho με crochet φόρεμα.

Το λευκό

Η διάθεση για την άνοιξη είναι ανάλαφρη και αυτό εκφράζεται μέσα από πολύ fresh all-white looks, που μπορεί να εκφράζουν τον μινιμαλισμό των 90s ή την υπερβολή των 80s.

Τα σορμπέ χρώματα

Τα απαλά παστέλ χρώματα όπως το φιστικί, το λιλά ή το κίτρινο, θα φορεθούν σε total looks, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη τάση το monochrome look.

Αυτά λοιπόν είναι οι τάσεις-κλειδιά για την άνοιξη 2022 για να επιλέξεις για την γκαρνταρόμπα σου.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.