Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου πλεκτό και την  άνοιξη.

Τα αγαπημένα μας πλεκτά έχουν την τιμητική τους και την άνοιξη! Οι fashion experts τα προτείνουν ανεπιφύλακτα ακόμα και τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης, αρκεί να τα φορέσεις με σωστό και stylish τρόπο.

Οι γήινες αποχρώσεις και τα nude χρώματα ταιριάζουν σε όλες τις εποχές και δίνουν μια άκρως σοφιστικέ διάθεση. Συνδυάζονται άψογα με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και ιδιαίτερα με λευκό ή ζαχαρί .

Δυνατό come back κάνουν και τα πλεκτά σε παστέλ αποχρώσεις. Η επιλογή πλεκτών σε γαλάζιο ή ροζ θα απογειώσουν το στυλ σου και θα σου χαρίσουν μια άκρως ανοιξιάτικη διάθεση.

Αν, ωστόσο, δεν είσαι λάτρης των χρωματιστών και αγαπάς τα σκούρα χρώματα, μπορείς άνετα να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο ή γιατί όχι μπλε πουλόβερ με μια φούστα.

Για casual εμφανίσεις προτίμησε λευκό ή μπεζ πλεκτό με το αγαπημένο σου παντελόνι και αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι sneakers θα σου προσθέσουν στυλ και άνεση.

Πάνω απ’όλα, όμως, θυμήσου ότι το προσωπικό στυλ της καθεμιάς μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, για αυτό μην διστάσεις να πειραματιστείς με τα ωραία πράγματα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Αυτά λοιπόν είναι τα tips για το πώς μπορείς να φορέσεις τα πλεκτά σου και την άνοιξη.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The Happy sizes team.