Spring/Summer 2023 ! Tα χρώματα που θα κυριαρχήσουν!

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διάθεση μας! Όταν φοράμε ρούχα με χρώμα αμέσως η διάθεση μας αλλάζει προς το καλύτερο! Γιατί λοιπόν να μην φορέσουμε και τα χρώματα που είναι στις τάσεις την φετινή άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι; Παρακάτω σου δείχνουμε τα χρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου αν θέλεις να είσαι updated!

 

Peach Pink

Μια απόχρωση του ροζ που μπορείς να την βρεις σε ένα πολύ σεξυ look με διαφάνειες έως και σε φορέματα για γάμο!

 

Butter yellow

Ένα ιδιαίτερο κίτρινο στο χρώμα του βουτύρου! Κατάλληλο για all day looks! Συνδυάζεται τέλεια με ανοιχτό παστέλ πράσινο!   

 

Powder blue

Όπως και το baby blue είναι φρέσκες αποχρώσεις άρρηκτα συνδεδεμένες με την άνοιξη και το καλοκαίρι! Αυτή την σεζόν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο !

 

Blue “Avatar”

Με την επιστροφή του avatar στις κινηματογραφικές οθόνες, ήταν αδύνατον να μην επηρεαστεί η αγορά της μόδας! Ένα έντονο μπλε, σχεδόν ηλεκτρικ θα έλεγε κανείς, ήρθε να τραβήξει τα βλέμματα !

 

Orange

Το έντονο πορτοκαλί είναι ένα από τα χρώματα της σεζόν! Θα το συναντήσουμε σε cocktail dresses , κοστούμια και μακριές τούλινες φούστες!

 

 

Purple

Όχι οποιοδήποτε μωβ, αλλά το μωβ του αμέθυστου ! Είναι επιβλητικό και προσδίδει μια δυναμικότητα στο outfit! Δοκίμασε το σε ένα leather- like σακάκι, vinyl μπότα, σατέν slip-dress!

 

 

Light Green

Πράσινο, έντονο λαχανί! Ένα χρώμα που φωνάζει από μακριά άνοιξη / καλοκαίρι! Θα το δεις να παίρνει μορφή σε σατέν μπλούζες και ογκώδη φορέματα με βολάν! 

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

 

ΠΗΓΗ Vogue Italia