Stay Fresh!!

Πόσες είναι οι φορές που προσπαθήσατε να εξαφανίσετε αυτούς τους επίμονους λεκέδες, χωρίς όμως αποτέλεσμα; Και πόσες είναι οι φορές που ευχηθήκατε να υπήρχε τρόπος να φορέσετε, τα αγαπημένα σας Happy Sizes σύνολα, δίχως τον φόβο που σας προκαλούν οι λεκέδες από τον ιδρώτα;

Σε μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και συνεχές τρέξιμο, είναι πολυτέλεια η αλλαγή ενός δεύτερου outfit. Eιδικά στο τέλος ακόμα μιας κουραστικής ημέρας στο γραφείο, το τελευταίο που χρειάζεται είναι να ανησυχούμε για αίσθηση κακοσμίας ή για οι λεκέδες που διακρίνονται στην περιοχή της μασχάλης. Έτσι προκύπτει η ανάγκη για ένα αποσμητικό προϊόν που μπορεί να ανταπεξέλθει στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες μας. Η αγαπημένη φίλη μας Εβελίνα Νικόλιζα δοκίμασε το Black & White Invisible Silky Smooth από την NIVEA και μας το προτείνει. Η σύνθεσή του είναι δερματολογικά εγκεκριμένη και τα μαλακτικά του συστατικά αφήνουν το δέρμα μαλακό και απαλό. Δεν περιέχει αλκοόλ γι’ αυτό και είναι ιδανικό για χρήση αμέσως μετά το ξύρισμα για μεταξένια απαλές μασχάλες.

Η αλήθεια είναι ότι όταν έφτασαν στο γραφείο μας τα Black & White Invisible Silky Smooth, όλες πήραμε από ένα για να το δοκιμάσουμε το Σουκου, η καθεμιά στις δραστηριότητες της! Το Black & White Invisible Silky Smooth, δεν μας απογοήτευσε καθόλου σε έντονους ρυθμούς δουλειάς με παράλληλες υποχρεώσεις και βραδινές εξόδους. Μας εντυπωσίασε η προστασία και ταυτόχρονα η μεγάλη διάρκεια αλλά και το ξεχωριστό άρωμα με νότες τριαντάφυλλου και ορχιδέας.

Για αίσθηση φρεσκάδας, το Black & White Invisible Silky Smooth είναι η σίγουρη επιλογή μας για αυτοπεποίθηση όλη τη μέρα, χωρίς απρόοπτα προστατεύοντας τα λευκά μας ρούχα από τους κίτρινους λεκέδες και τα μαύρα από τα αντιαισθητικά λευκά σημάδια!

Δοκίμασε το κι εσύ και στείλε μας τα σχόλια σου στα social!!

Smile and Stay Fresh!