Striped is the new trend?

Τα ρούχα με ρίγες θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα και κλασσικά σχέδια που έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, σε όλα τα στυλ και είναι πάντα στην μόδα!

Οι ρίγες μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις και από όλες τις ηλικίες. Μπορεί να είναι σοβαρές, παιχνιδιάρικες, τολμηρές ή διακριτικές. Όποια και αν είναι η διάθεση σου, μπορείς να την εκφράσεις με το κατάλληλο ριγέ σύνολο.

Και αν αυτή τη στιγμή έχεις κολλήσει μπροστά από την ντουλάπα σου είμαι εδώ να σου δώσω μερικά tips για να φτιάξεις το τέλειο outfit με ρίγες φέτος την άνοιξη.

  • Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό! Εάν θέλεις να σπάσεις τη ρουτίνα και να δώσεις ένταση στο σύνολο σου, δοκίμασε να φορέσεις ρίγες με χρώματα όπως έντονο μωβ και ζωηρό κόκκινο.
  • Ρίγα με ρίγα

Εάν ψάχνεις να κάνεις ένα επαγγελματικό look, το οποίο όμως θα δίνει και στο στίγμα σου, δοκίμασε ένα ριγέ κοστούμι σε τόνους άσπρο/μαύρο ή μαύρο/άσπρο.

Διακριτικές ρίγες

  • Εάν το να φοράς ρίγες από πάνω μέχρι κάτω σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να δώσεις μια «πινελιά» στο ντύσιμο σου με ένα ρούχο, το οποίο θα έχει διακριτικές ρίγες. Θα μπορούσε να είναι ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο.
  • Τόλμησε

Η πιο ασφαλής επιλογή για ένα ριγέ σύνολο είναι ένα μπλουζάκι. Αλλά γιατί να μείνεις εκεί? Δοκίμασε να φορέσεις ριγέ παντελόνα με ένα πουκάμισο και ένα μονόχρωμο σακάκι ή με ένα ριγέ t-shirt και ένα τζιν μπουφάν.

 

Αυτά λοιπόν είναι τα tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να εντάξεις το ριγέ στα σύνολα σου.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The Happy sizes team*