Styling tips για το Πάσχα: Πώς να ντυθείς με στυλ και κομψότητα

Το Πάσχα είναι μια από τις πιο σημαντικές εορτές στην Ελλάδα και οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να είμαστε ντυμένοι κομψά και με στυλ. Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή συνάντηση είτε για μια εκκλησιαστική τελετή, η εμφάνισή μας πρέπει να είναι ανάλογη της σημασίας της εκδήλωσης.

Επίλεξε ένα χρώμα κατάλληλο για την εποχή που θα σου ταιριάζει : Το Πάσχα είναι συνδεδεμένο με χρώματα όπως το κόκκινο και το λευκό αλλά μπορείς να ξεφύγεις από τα safe και να φορέσεις λιλά ή πράσινο που έχουν μπει δυναμικά στα looks της φετινής σεζόν. Ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι σε αυτά τα χρώματα θα κάνει σίγουρα την εμφάνιση σου ιδιαίτερη.

Looks γεμάτα άνοιξη : Ένα αέρινο φόρεμα ή ένα πουκάμισο από ύφασμα που είναι ελαφρύ και δροσερό. Στην Ελλάδα το Πάσχα είναι συνήθως ζεστό, οπότε απόφυγε τα πολύ βαριά ρούχα.

Φόρεσέ κατάλληλα παπούτσια: Ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι άνετα και κατάλληλα για περπάτημα όπως τα sneakers σίγουρα θα σου χρειαστούν. Επίσης φέτος έκαναν δυναμικό comeback και οι μπαλαρίνες αφού είδαμε τους μεγάλους οίκους να τις λανσάρουν οπότε σου τις προτείνουμε σε πρωινά και απογευματινά looks.  Αν σκοπεύεις να κάνεις πιο grande εμφανίσεις τα πέδιλα και οι γόβες στα hot χρώματα της άνοιξης δεν θα πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Μια ολοκληρωμένη εμφάνιση χρειάζεται και τα κατάλληλα αξεσουάρ: Το Πάσχα και η άνοιξη συνήθως συνοδεύονται από κοσμήματα και αξεσουάρ. Τσάντες σε διάφορα χρώματα , ζώνες και σκουλαρίκια θα δώσουν τον τόνο που θέλεις στα looks σου.

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου για μια πλήρη εμφάνιση. Επιλέξε ένα μακιγιάζ που δεν θα είναι υπερβολικό, αλλά θα σου δώσει ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Όσον αφορά τα μαλλιά σας, μπορείς να τα αφήσεις φυσικά και απλά, ή να κάνεις ένα κομψό χτένισμα που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις μια χαλαρή αλογοουρά, μια πλεξούδα ή ακόμα και ένα ανάλαφρο κότσο.

Τόνισε το στυλ σου: Μην ξεχνάς ότι το στυλ είναι κάτι που αντιπροσωπεύει εσένα. Διάλεξε ρούχα και αξεσουάρ που αντανακλούν την προσωπικότητά σου και χαίρεσαι να τα φοράς. Μην κάνεις κάτι απλά επειδή είναι μόδα, αλλά επίλεξε αυτό που πραγματικά σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις άνεση και αυτοπεποίθηση.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

 

Καλό Πάσχα!

The happy sizes team