The summer bucket list

Φέτος ζούμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Τι κι αν οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα? Η επιθυμία μας για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με αξέχαστες στιγμές είναι μεγάλη! Ώρα λοιπόν για την απόλυτη bucket list του καλοκαιριού!

 

1 Μαγιό και κιμονό.

swimmwera_plussize

Όλες μας δίνουμε βάση στο μαγιό και ανανεώνουμε κάθε χρόνο την συλλογή μας. Ξεχνάμε ωστόσο ότι εξίσου σημαντικά είναι και τα ρούχα της παραλίας, όπως ένα κιμονό φόρεμα ή ένα λινό πουκάμισο. Για αυτό μη διστάσετε να επενδύσετε σε αυτά.

Θα σας συντροφεύουν από το πρωί στην παραλία έως τη βραδινή σας έξοδο.

 

2 Αντηλιακή κρέμα.

plussize

Το απαραίτητο item για ένα safe καλοκαίρι είναι η αντηλιακή μας κρέμα.

Oι ακτίνες του ήλιου ταλαιπωρούν το δέρμα μας. Δώστε του λοιπόν την προσοχή και φροντίδα που χρειάζεται επιλέγοντας το ιδανικό προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

3 Τσάντα.

summer_fashion

Κεφάλαιο τσάντα. Το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών δεν μπορεί να λείπει από το καλοκαιρινό σας outfit. Μη διστάσετε να επιλέξετε μια τσάντα από φυσικά υλικά όπως ψάθα ή ύφασμα ακόμα για τις εμφανίσεις σας στην πόλη! Τα It-girls το προτείνουν ανεπιφύλακτα!

 

4 Σανδάλια.

plussize

Είναι ένα από τα hot κομμάτια του καλοκαιριού. Πολύχρωμα ή nude, τα σανδάλια σου ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα looks σου και σε όλες τις ώρες.

Αυτά λοιπόν από μας. Ποιά είναι τα δικά σας must have?

Stay Happy!!!