This is a (wo)man's world

Γιλέκο, σακάκι, φούστα. Ανδρικά ή γυναικεία ρούχα; Ορισμοί και ταμπέλες που τείνουν να ξεθωριάσουν και πρέπει όλοι μας να απαλλαχτούμε από αυτούς. Τα ρούχα ανήκουν σε όποιον επιλέξει να το φορέσει.   

 

Σακάκι

Το σακάκι σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μήκη είναι must have για την ντουλάπα σου. Επίλεξε ένα σακάκι σε χρώμα magenta που είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν. Σέταρε το με παντελόνι σε ίδιο χρώμα για total magenta look.

 

Γιλέκο

Ποιος είπε ότι τα γιλέκα μπορούν να φορεθούν μόνο από άντρες; Διάλεξε ένα γιλέκο που μπορεί να συνδυαστεί με ένα πουκάμισο για office look , ενώ το βράδυ μπορεί να σταθεί μόνο του με ένα μαύρο παντελόνι και τις γόβες σου.

 

Πουκάμισο

Τα oversized ή τα μεσάτα πουκάμισα αποτελούν εύκολα κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους και να σου λύσουν τα χέρια. Μονόχρωμα , πολύχρωμα, με prints, μακριά και crop μπορεί να αποτελέσoουν το πιο statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

 

Καζάκα

Η μάλλινη καζάκα σε διάφορα χρώματα, μπορεί να συνδυαστεί με πουκάμισα και μπλούζες. Είναι κομμάτι διαχρονικό , άνετο και ευκολοφόρετο! Μπορείς να το δεις από τον Chandler στα 90’s  μέχρι και στα σημερινά εξώφυλλα της Vogue. Εμείς προτείνουμε να το συνδυάσεις με ζιβάγκο και πλισέ φούστα.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team.