Το στυλ ανάλογα με το ζώδιο σου

 

Μπορεί όταν ακούς το «τι ζώδιο είσαι;» να αναρωτιέσαι τι σχέση έχει αυτό με τις στιλιστικές σου επιλογές! Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμα αλλά η αγάπη  σου για floral φορέματα ή για ανδρόγυνο στιλ να μην είναι τυχαία. Η happy fashion team είναι εδώ για να σου αποκαλύψει τα μυστικά του στιλ που κάνουν κάθε αστερισμό να λάμπει.

 

 

Κριός.

 

Δερμάτινα μπουφάν, animal print, , τζιν παντελόνια ή φούστες είναι το ντύσιμο που ταιριάζει σε μια δυναμική Κριό. Τα λιτά και κομψά ρούχα που τονίζουν το φλογερό ταπεραμέντο σας, είναι η ιδανική επιλογή για μια γυναίκα που της αρέσει να ζει έντονα τη ζωή της.

 

Ταύρος

 

Η άνεση είναι το σημείο κλειδί για τις στιλιστικές επιλογές μιας Ταυρίνας. Ένα φόρεμα, ένα σακάκι ή μια παντελόνα που να αγκαλιάζει όμορφα το σώμα και να μην το πνιγεί ή το συμπιέζει ώστε να παραμορφωθεί, θα δώσει τους έξτρα πόντους στυλ στο φαινομενικά λιτό ντύσιμο σας.

 

 

Δίδυμοι

 

Γυναίκα δίδυμος ή αλλιώς χαμαιλέων του στιλ. Δεν σας αρέσει να μένετε προσκολλημένη σε ένα συγκεκριμένο look. Είσαστε το ίδιο άνετη με το να φορέσετε ένα απλό τζιν και t-shirt με το να σκαρφαλώσετε στο πιο ψηλό ζευγάρι τακούνια που έχετε. Τα αξεσουάρ είναι η αδυναμία σας για αυτό και σας αρέσει να πειραματίζεστε μαζί τους ανάλογα με τη διάθεση σας.

 

 

Καρκίνος

 

Εδώ το στιλ αποκτά συναισθηματικό χαρακτήρα.

Αρνείστε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας γιατί κάθε κομμάτι της μπορεί να αποτελεί μια όμορφη ανάμνηση για σας.

 Ώρα για ανανέωση! Κρατήστε κάποια κλασσικά κομμάτια όπως φορέματα, κοστούμια ή πουλόβερ και μεταποιείστε τα ή συνδυάστε τα με κάτι πιο μοντέρνο π.χ. ένα μπλουζάκι με μια μοντέρνα φούστα ή παντελόνι. Happy Tip: Προσθέστε μια ζώνη η ένα μαντήλι για να δώσετε άλλο αέρα στο outfit σας.

 

Λέων

 

Η γυναίκα λέων είναι γεννημένη για να κλέβει τις εντυπώσεις. Θέλετε να γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε σας βήμα, κάτι το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Τα ακριβά υφάσματα και τα sophisticated ρούχα χαρακτηρίζουν τα καθημερινά σας outfits. Προσοχή! Αποφύγετε τα υπερβολικά αξεσουάρ και προτιμήστε πιο λιτές γραμμές που αναδεικνύουν το look σας.

 

Παρθένος

 

Είσαι θηλυκή και πρακτική. Τα ιδιαίτερα κομμάτια που έχουν μια δόση sexiness χωρίς να είναι υπερβολικά χαρακτηρίζουν τις επιλογές σου.

 

Μείνετε συντονισμένες για την συνέχεια στο blog.

Stay happy!