What to wear in between seasons

 

Μπορεί όλες μας να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα Μάιο και ο καιρός εναλλάσσεται συνεχώς. Για αυτό και η γκαρνταρόμπα μας πρέπει να προσαρμόζεται με την εποχή.

 

1 Μπουφάν.

Το lightweight μπουφάν είναι η λύση για μια «δροσερή» μέρα άνοιξης ή του καλοκαιριού. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και το απόγευμα με τους ανάλογους συνδυασμούς.

 spring_jackets

2 Denim jacket.

Είναι διαχρονικό, μοδάτο και συνδυάζεται εύκολα με φόρμες, παντελόνια, τζιν ακόμα και με φορέματα. Ιδανική επιλογή για εμφανίσεις από το πρωί έως αργά το βράδυ.

 denim_jackets

3 Βερμούδα.

Τζιν ή λινή? Οποία κι αν διαλέξεις, είναι ο σύμμαχος σου για κομψά looks. Τολμήστε να το συνδυάσετε με t-shirt & sneakers το πρωί ή με πουκάμισο και πέδιλα το απόγευμα.

 shorts_spring

4 Φόρεμα.

Ένα αέρινο φόρεμα ταιριάζει απόλυτα στις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Μη φοβηθείτε να «ποντάρετε» στα έντονα χρώματα και prints για edgy εμφανίσεις.

 spring_dresses

5 Αξεσουάρ.

Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στα Looksμας. Mια φαρδιά ζώνη που αγκαλιάζει τη μέση ή μια τσάντα στα χρώματα της σεζόν μπορούν να απογειώσουν το στυλ μας.

 accesories_spring

Αυτές ήταν λοιπόν οι συμβουλές μας για τις μέρες της άνοιξης που μας μπερδεύουν. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!!!!

Stay happy!!!