Η Spring Collection στο Πάμε Δανάη

Η αγαπημένη μας Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της μας υποδέχτηκε για ακόμη μια φορά στην εκπομπή της. Εκεί παρουσιάσαμε την spring collection και προτείναμε κομμάτια και συνδυασμούς που θα απογειώσουν το στυλ σου. Η νέα μας συλλογή εμπεριέχει όλα τα must have items  για να σε αναδείξει με τον πιο όμορφο τρόπο.Floral πουκαμίσες, φορέματα, σεμιζίετες σετ και φορέματα με prints ακόμα και κοστούμια και σακάκια στα τοπ χρώματα της σεζόν.

Για να δούμε αναλυτικά τα ρούχα που παρουσιάσαμε.

Η Δανάη ως γνήσιο happy girl και κορίτσι των λουλουδιών διάλεξε floral πουκαμίσα με μαύρη παντελόνα, με λεπτομέρεια στην καμπάνα το floral print. Είναι ένα must item για την φετινή άνοιξη καθώς το floral είναι τάση, πόσο μάλλον όταν συνδυάζει χρώματα όπως το λιλά, ροζ και πράσινο!

Η Δέσποινα επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι και το συνδύασε με λευκό ζιβάγκο!

Το κοστούμι είναι ένα outfit που μπορεί να σε εξυπηρετήσει όλες τις ώρες. Είναι classy, chic και μοντέρνο αλλά και μια safe επιλογή που με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα κλέψεις τις εντυπώσεις! Μπορείς να τα φορέσεις στο γραφείο, για καφέ για ποτό και γιατί όχι και σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση όπως ο γάμος και η βάφτιση.

Η Andy, διάλεξε ένα σατέν σετ με animal print! Τα prints είναι μεγάλη τάση. Η τσαχπινιά που έχει όμως αυτό το σετ βρίσκεται στον πράσινο γιακά και τις μανσέτες. Μπορείς να το βρεις και σε ροζ γιακά και μανσέτες. Αν δεν σου αρέσουν τόσο τα έντονα prints, μπορείς να βρεις μονόχρωμα σατέν σετ, τα οποία φοριούνται και αυτά από το πρωί ,μέχρι το βράδυ!

Από την συλλογή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν τα κιμονό. Η  Μαρίλια επέλεξε το κοραλλί κιμονό, με κρόσσια και print φοίνικα. Το συνδύασε με ένα άνετο τζιν

Η Ευγενία επέλεξε το λαχανί σετ και έφερε το καλοκαίρι στο πλατό! Το σετ αποτελείται από δυο κομμάτια! Crop top με κορδόνι που δένει είτε μπρος είτε πίσω, και μακριά φούστα με σκίσιμο. Σε λαχανί χρώμα με print!  Άνετο, αεράτο, δροσερό! Το κατάλληλο outfit για εξόδους και βόλτες!

Είναι η εποχή που ξεκινάνε οι γάμοι, οπότε η συλλογή με τα βραδινά είναι έτοιμη! Στο happysizes.gr μπορείς να βρεις πολλά επίσημα φορέματα και ολόσωμες φόρμες για όλες περιστάσεις!  Υπάρχει μεγάλη γκάμα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου!

Ευχαριστούμε πολύ την όμορφη Δανάη που μας υποδέχτηκε στη εκπομπή της με τόσο γλυκό τρόπο. Ανυπομονούμε να ξανά επισκεφτούμε την αγαπημένη μας εκπομπή.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team