Ιδέες δώρων για εσένα και τους αγαπημένους σου!

Έφτασε επιτέλους η περίοδος του χρόνου που όλοι ανυπομονούμε για τις γιορτές! Διακοπές , φαγητό και φυσικά δώρα για τους αγαπημένους μας! Αν είσαι από του ανθρώπους που δυσκολεύονται με τα δώρα γιατί δεν ξέρουν τι να πρωτοπάρουν, σου έχουμε κάποιες ιδέες που ίσως σου λύσουν τα χέρια!

 

Για την Μαμά

Tο δώρο πρέπει να είναι ιδιαίτερο! Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι μπορεί να χρειάζεται μπορείς να της δωρίσεις κάτι που θα της αρέσει και θα το αξιοποιήσει όπως για παράδειγμα ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ για να το βάλει όταν θα κάνετε το γιορτινό τραπέζι! Ακόμα μπορείς να συμπληρώσεις το δώρο με αρωματικά κεριά και διακοσμητικά για το σπίτι.

 

Για τον μπαμπά

Σίγουρα όλοι έχουμε αγοράσει για δώρο κάλτσες στον μπαμπά! Είναι αυτός ο άνθρωπος που θα χαρεί με ό,τι και να του πάρεις!  Κάτι πρακτικό όπως κασκόλ, ρολόι ή κάποια ατζέντα για το γραφείο σίγουρα θα του αρέσει αλλά και θα το αξιοποιήσεις ! Αν ακόμα έχει κάποιο χόμπι, όπως την γυμναστική μπορείς να του πάρεις άνετες φόρμες και μπλουζάκια!

Για το παιδί

Για τα παιδάκια που είναι οι πιο σκληροί κριτές πρέπει να είμαστε προσεκτικοί! Η πιο εύκολη και safe επιλογή είναι κάποιο παιχνίδι που θα ξέρεις ότι λατρεύει! Αν όμως είναι στην ηλικία που μεγαλώνει και θέλει τα δώρα των μεγάλων μπορείς να δεις γυαλιά ηλίου ή αξεσουάρ όπως ρολόι αλλά και κάποιο χριστουγεννιάτικο μπλουζάκι!  

Για το κατοικίδιο

Για τους μικρούς αγαπημένους μας φίλους το καλύτερο δώρο είναι λιχουδιές και παιχνίδια! Αν θες κάτι ποιο ιδιαίτερο και στο πνεύμα των γιορτών μπορείς να πάρεις ρουχαλάκια χριστουγεννιάτικα!

Για τον αγαπημένο σου

Το ιδανικό δώρο θα ήταν κάτι που να αφορά τα χόμπι του. Αν παράδειγμα του αρέσει να διαβάζει, ένα ωραίο δώρο θα ήταν καινούργια βιβλία. Αν του αρέσουν τα σπορ και ιδιαίτερα τα χειμερινά, ένα χρήσιμο δώρο θα ήταν μπουφάν για το σκί. Αν σας αρέσει να βγαίνετε έξω για ποτό ή φαγητό ένα καινούργιο πουκάμισο θα ήταν ό,τι πρέπει. Αν πάλι ασχολείται με την τεχνολογία, κάποιο gadget θα ήταν κατάλληλο!

Για την κολλητή σου

Ένα όμορφο φόρεμα για το ρεβεγιόν είναι μια πολλή καλή κίνηση!

Είναι κάτι που θα το εκτιμήσει και όταν το φοράει θα σε σκέφτεται! Ευτυχώς για εσένα τα Happysizes διαθέτουν πληθώρα φορεμάτων με αποτέλεσμα να έχεις πολλές επιλογές!

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team