Κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα τη κάνουν πιο στιλάτη

Δερμάτινο μπούστο

Ένα κομμάτι ιδιαίτερο που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Mόνο του με ένα παντελόνι δερμάτινο για total leather look. Πάνω από το λευκό σου πουκάμισο, μέσα από κάποια διαφάνεια, με ένα ζιβάγκο , με ένα κιμονό. Είναι ένα κομμάτι με το οποίο μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά και εξίσου στιλάτα looks.

Πανωφόρι

Το πανωφόρι είναι το κομμάτι που ολοκληρώνει το outfit! Όλοι έχουμε το κλασσικό μαύρο παλτό και ίσως και εκρού αλλά ψάχνουμε ένα statement κομμάτι που θα δώσει άλλο χαρακτήρα στα outfits μας. Το ύφασμα και η γραμμή είναι 2 στοιχεία που πρέπει να προσέξεις ώστε να διαλέξεις ένα πανωφόρι που να βγάζει chic και πολυτέλεια αλλά και να συνδυάζεται με πολλά.

Παντελόνι

Ένα κλασικό παντελόνι με ζώνη το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Όμως αν επιλέξεις ένα χρώμα και όχι το κλασικό μαύρο , το look σου αλλάζει εξ ολοκλήρου. Γίνεται πολύ μοντέρνο και φρέσκο!

Μπότα

Ας αφήσουμε πίσω μας τι κλασικές μαύρες και καφέ μπότες! Ας βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας και ας κάνουμε την ζωή μας λιγότερο βαρετή. Αν θες και εσύ να βάλεις χρώμα στην ζωή σου πάρε μπότα ιππασίας με χρώμα! Είναι λουστρίνι και μωβ! Τι καλύτερο!

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team