Μια αξέχαστη εμπειρία στο King & Queens

H φωτογράφιση της καλοκαιρινής μας συλλογής στάθηκε η αφορμή να γνωρίσουμε την βίλα Kings & Queens ένα χώρο με απαράμιλλη ομορφιά και υψηλή αισθητική

Βρίσκεται στη Άφυτο της Χαλκιδικής και είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους επισκέπτες του.

Από τη στιγμή που φτάσαμε εκεί, αισθανθήκαμε το ζεστό καλωσόρισμα του κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου και της οικογένειας του.

 

Γενικά η φιλοξενία αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για το Kings and Queens. Το προσωπικό είναι φιλικό, εξυπηρετικό και πάντα έτοιμο να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Παράλληλα διατηρεί μια εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και καθαριότητας του χώρου.

Το Kings and Queens είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την πολυτέλεια με την εξωτική ομορφιά της περιοχής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία κοντά σε παραλία, προσφέροντας ένα ιδανικό σημείο για ξεκούραση και χαλάρωση

Οι σουίτες έχουν μοναδικό design, σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. H Βίλα αποτελείται από 8 πολυτελείς σουίτες οι οποίες διαθέτουν η καθεμία ιδιωτική πισίνα. Υπάρχει και κοινόχρηστη πισίνα οπού μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία. Το περιβάλλον είναι ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Τον υπέροχο αυτόν εξωτερικό χώρο ολοκληρώνει το bar, στο οποίο μπορείς να πιείς τον καφέ σου το πρωί αλλά και το κοκτέιλ σου το βράδυ.

Καταφέραμε να αξιοποιήσουμε όλες τις όμορφες γωνίες της Βίλας, για να φωτογραφίσουμε την collection και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!

Συνολικά, η βίλα Kings and Queens προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας, συνδυάζοντας την πολυτέλεια, την άνεση και την εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε το Kings and Queens που μας έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτούμε αυτό τον μοναδικό του χώρο και να φωτογραφίσουμε την καλοκαιρινή μας collection!

Σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανά και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον αναζητά μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην περιοχή.

 

Βρείτε στο happysizes.gr καθώς και στα καταστήματα μας, όλη την καλοκαιρινή μας collection!

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

 

The happy sizes team