Πως να τραβήξεις τα βλέμματα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και αν θες να βρεις τον Βαλεντίνο σου, σου έχουμε ετοιμάσει έναν “οδηγό επιβίωσης”!

 

1.ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Νούμερο ένα και το βασικότερο σε αυτόν τον οδηγό είναι το χαμόγελο! Όπου και να πας, ό,τι και να κάνεις , φόρα το καλύτερο σου χαμόγελο για να τους κερδίσεις όλους!  

2. ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Με θετική ενέργεια και διάθεση μπορείς να τους κερδίσεις όλους! Να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι πάντα ο εαυτός σου! Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τους άλλους! Be you!

3.ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Το καλύτερο σου χαμόγελο χρειάζεται μια βοήθεια για να λάμπει περισσότερο! Βάλε ένα κραγιόν σε έντονο κόκκινο χρώμα και θα καταπλήξεις τα πλήθη!

4.ΑΡΩΜΑ

Ένα “αξεσουάρ” πολύ σημαντικό! Το άρωμα δίνει σε εμάς αλλά και τους γύρω μας μια αίσθηση ευφορίας και φρεσκάδας. Αν έχεις βρει το άρωμα που σε αντιπροσωπεύει και το φοράς καθημερινά τότε κι αυτό αποτελεί μέρος της ταυτότητα σου.

5.ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΜΑ

Το να αισθάνεσαι άνετα στα ρούχα που φοράς είναι πολύ σημαντικό! Όταν νιώθεις ωραία μέσα σε ένα φόρεμα, ανεβαίνει η διάθεση σου και η αυτοπεποίθηση σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

 

Επισκέψου το happysizes.gr και μπες στην κατηγορία Valentines για να βρεις το κατάλληλο outfit για εσένα αλλά και για δώρα για τις φίλες σου!

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!