ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ – ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Έχεις ξεμείνει από ιδέες για την οργάνωση του πρωτοχρονιάτικου party; Σου προτείνουμε μερικά παιχνίδια για να απασχολήσεις τους καλεσμένους σου και να περάσετε αξέχαστα!

 

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Δώστε μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο φετινό ρεβεγιόν και οργανώστε θεματικό πάρτι με dress code και ανάλογη διακόσμηση ! 70΄S DISCO, 80΄S RETRO, 90΄S POP , LAS VEGAS , HOLLYWOOD και OSCARS , είναι μερικές ιδέες που μπορεί να σου ταιριάζουν! Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικα υφάσματα, δημιούργησε τον κατάλληλο φωτισμό και μεταμόρφωσε τον χώρο του σπιτιού σου για ένα αξέχαστο πάρτι!

 

70΄S DISCO

80΄S RETRO

90΄S POP

LAS VEGAS

HOLLYWOOD AND OSCARS

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 

Παντομίμα. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και θα περάσετε υπέροχα με τους φίλους σας. Χωριστείτε σε δύο ομάδες. Ένα μέλος της κάθε ομάδας ξεκινάει να περιγράφει την λέξη μόνο με κινήσεις και χωρίς λόγο. Ακόμη, σημαντικό είναι ο μίμος να μην δείχνει τυχόν αντικείμενα που μπορεί να υπάρχουν στον χώρο.

Επιτραπέζια παιχνίδια. Ιδανική επιλογή για τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς. Γελάστε ελεύθερα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. «Μονόπολη», «Μάντεψε ποιος», «Πες βρες» και «Ταμπού» είναι μερικά που θα κάνουν τη βραδιά ξεχωριστή.

Παιχνίδια με τράπουλα. Τα χαρτιά είναι πρωταγωνιστές για τις ημέρες των εορτών. Περάστε καλά παρέα με τους καλεσμένους σας. Υπάρχουν πολλά και διάφορα παιχνίδια. Διαλέξτε ένα που σας αρέσει, είναι εύκολο και σας διασκεδάζει, όπως 21, ξερή, πόκερ και αγωνία.

Όπως και να αποφασίσετε να περάσετε αυτές τις ημέρες εμείς σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με αγάπη και υγεία!

Happy sizes team!