Τριήμερο της Πρωτομάγιας με happy προτάσεις

Η Πρωτομαγία είναι μια μέρα ξεγνοιασιάς που μπορούμε να απολαύσουμε με τους φίλους και την οικογένεια μας.

Οι επιλογές σου είναι πολλές αλλά αν ακόμα δεν έχεις κανονίσει ακόμα κάτι έχουμε κάποιες ιδέες της τελευταίας στιγμής .

  1. Πικνίκ στο πάρκο: Εάν θέλεις να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στο πάρκο με την οικογένεια και τους φίλους σου, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα καλάθι γεμάτο με νόστιμα φαγητά και ποτά. Απόφυγε τα φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα και επίλεξε ένα casual και άνετο outfit με sneakers και denim shorts για μια ανέμελη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Συνδύασε ένα ανοιξιάτικο λεπτό πουλοβεράκι και ένα bucket hat!

  1. Εκδρομή στο βουνό: Αν αγαπάς τη φύση και θέλεις να περάσεις μια χαλαρωτική μέρα στο βουνό, επίλεξε να πας για πεζοπορία ή να απολαύσεις μια εκδρομή με άλογο. Φόρεσε ένα αθλητικό outfit με leggings και αθλητικά παπούτσια, και μην ξεχάσεις το ανοιξιάτικο μπουφάν σου για τις δροσερές βραδιές. 

  1. Επίσκεψη σε αρχαιολογικό αξιοθέατο: Μια επίσκεψη σε ένα αρχαιολογικό αξιοθέατο μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψεις την αρχαία ιστορία της χώρας σας. Μερικά δημοφιλή αξιοθέατα περιλαμβάνουν την Ακρόπολη της Αθήνας, το Θέατρο του Ηρώδη του Αττικού, οι Δελφοί. Για αυτή την περίσταση προτείνουμε ένα κλασικό, άνετο outfit όπως ένα τζιν παντελόνι, λευκό τοπ και αθλητικά παπούτσια και ένα λεπτό ανοιξιάτικο σακάκι!

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

 

The happy sizes team